Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:39:34 Brt-05 Contact Mk (tbo) World Port Center Wilhelminakade Rotterdam 179081 Prio Laag Eenheid | Rotterdam Rijnmond (BO 90.1 - Team BrandOnderzoek)
donderdag 28 mei 2020

WOENSDAG 30|10

Politie vindt 160.000 euro in verborgen ruimte in auto van Albaniër

Ter hoogte van Hendrik-Ido Ambacht zette de politie de Audi aan de kant

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Agenten doorzochten dinsdagmiddag langs de A16 de auto van een 20-jarige man uit Albanië. Ze vonden in een verborgen ruimte in de middenconsole 160.000 euro aan contant geld en hielden de Albaniër aan op verdenking van witwassen.


Aan de zuidkant van Rotterdam viel het rijgedrag van de man op en agenten besloten de auto te volgen. In Rotterdam-IJsselmonde stopte de bestuurder van de Audi. Agenten zagen de man een pand binnen gaan en korte tijd later met een gevulde rugzak weer vertrekken. Ter hoogte van Hendrik-Ido Ambacht zetten ze de Audi aan de kant.

 

Het gevoel dat er iets niet klopte, bleek juist. Tijdens het doorzoeken van de auto vonden ze de inmiddels geleegde rugzak. Ze zochten uiteraard door en vonden in een verborgen ruimte in de middenconsole 160.000 euro aan contanten. De bestuurder werd aanhouden voor witwassen omdat het geld vermoedelijk verkregen is uit criminele activiteiten. Het geld en de Audi zijn in beslag genomen.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines