Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 18:45:02 Brt-06 Br Berm-/bosschage Ruigeplaatbos (recr) Hoogvliet Rotterdam 172131 Prio Middel Eenheid | Brandweer Rotterdam-Rijnmond (OI&P 50.1)
donderdag 28 mei 2020

DINSDAG 29|10

Auto op Emelissedijk beschoten, verdachten ontkomen

De auto met de slachtoffers reed op de Emelissedijk toen er schoten klonken en de auto geraakt werd

ROTTERDAM - Op de kruising Emelissedijk met de Reyerdijk in Rotterdam is maandagavond rond 22.15 uur op een auto geschoten. De auto raakte daarbij beschadigd. De twee inzittenden zijn enorm geschrokken maar verder ongedeerd. De slachtoffers spreken over een donkere auto waaruit is geschoten. We zijn op zoek naar de auto en de verdachten.


De auto met de slachtoffers reed op de Emelissedijk toen er schoten klonken en de auto geraakt werd. Hevig geschrokken reden ze door tot de Hooghagen, waar ze de politie waarschuwden. De dader of daders zouden volgens de twee in een donkere auto hebben gezeten. Een onderzoek in de omgeving leidde nog niet naar de verdachten.


Inmiddels is het onderzoek in volle gang, worden sporen onderzocht en met getuigen gesporken.

 

Wij hopen dat er mensen zijn die getuige waren van het incident, die iets is opgevallen rond het tijdstip en in de omgeving van het incident, of die andere informatie of beelden hebben die kan helpen bij het onderzoek.

 

Laat het de politie weten via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines