Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:58:22 (dia: ) Ambu 17129 Halfrond 3071PP Rotterdam Rottdm Bon 151681 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-129
zondag 17 november 2019

ZATERDAG 12|10

Man lichtgewond na aanval met kapmes in Rotterdam-Zuid

Twee jonge vrouwen en een jonge man waren aan de Oldenoord toen het slachtoffer hen aansprak op het gooien van afval op straat

ROTTERDAM - Een opmerking over het gooien van een blikje op straat, mondde vanavond uit in een conflict aan de Oldenoord in Rotterdam-Zuid. Een 47-jarige man raakte hierbij gewond.

 

Twee jonge vrouwen en een jonge man waren aan de Oldenoord toen het slachtoffer hen aansprak op het gooien van afval op straat. De jongen was niet gediend van het commentaar en haalde uit met een kapmes. De 47-jarige man werd geraakt met de punt van het grote mes. Hij raakte licht gewond aan zijn buik.

 

Het drietal ging er daarna vandoor. Op de plek van het incident bleef "hun" scooter liggen. De politie heeft het voertuig gelijk onderzocht, maar de scooter bleek gestolen. Desondanks geeft de gestolen scooter de politie extra aankopingspunten in de zoektocht naar drie verdachten.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines