Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 06:29:16 Ambu 17161 Herman Costerstraat 3072PE Rotterdam Rottdm Bon 27369 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 17-161

Ambulance 17-161

vrijdag 28 februari 2020

 

VRIJDAG 04|10

Capellenaar (57) aangehouden voor dealen in drugs

Bewoners maakten de politie attent op de drugsdealende buurtbewoner

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Snel spullen afgeven en weer doorrijden, of bij iemand in de auto stappen en na een snelle overdracht een eindje verder weer uitstappen. Duidelijk gedrag dat gemeld moet worden, en dat deden bewoners van Capelle a/d IJssel. De politie startte een onderzoek en hield donderdag een 57-jarige man aan voor het dealen in drugs.

 

Bewoners maakten de politie attent op de drugsdealende buurtbewoner. De wijkagenten startten een onderzoek naar de auto die dienstdeed als verkooppunt. Uiteindelijk kwam de identiteit van de dealer boven water, en daarmee ook het voertuig. De verkoper van het witte spul werd gezien op het Dubbelspoor en op het Kleine Inez Erf in Capelle a/d IJssel. Het onderzoek werd uitgebreid, waaruit bleek dat zijn handelsgebied groter was en hij ook in Rotterdamse wijken klanten had.

 

Donderdag 3 oktober zagen agenten weer een snelle overdracht en hebben de man meteen aangehouden. De Officier van Justitie gaf vervolgens toestemming voor het doorzoeken van zijn huis. Een uitgebreid aanbod was het resultaat: flessen GHB, pony packs cocaïne en zware medicatie. Alle is in beslag genomen en wordt door de Forensische Opsporing onderzocht.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie
 
 

Headlines