Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:27:31 Brt-02 Oms Brandmelding Van Genthkazerne Toepad Rotterdam 179233 Prio Hoog Eenheid | Kazernealarm Baan Brandweer Rotterdam Noord...
donderdag 28 mei 2020

VRIJDAG 20|09

Maandagavond 23 september Bergweg afgesloten voor reconstructie ernstig ongeval

De voetganger is als gevolg van dit ongeval overleden

ROTTERDAM - Op dinsdag 31 juli 2018 is er op de Bergweg (kruising Roderijselaan/Zwart Janstraat) een zeer ernstig ongeluk gebeurd. Daarbij waren een automobilist en een voetganger betrokken. De voetganger is als gevolg van dit ongeval overleden. Het onderzoek naar dit ongeval is nog altijd in volle gang en daarom vindt op maandag 23 september een reconstructie plaats van het ongeval, Hiervoor wordt de Bergweg afgesloten tussen 20.00 – 24.00 uur tussen Schiekade/Schieweg en Zaagmolenstraat.

 

De Bergweg is voor alle verkeer –behalve hulpdiensten- afgesloten. De stoep is wel beschikbaar voor voetgangers. Oversteken kan alleen via aangewezen oversteekplaatsen. De RET zal via een omleiding rijden. Zij communiceren daarover via hun kanalen.

 

Weggaan met de auto
Belangrijk: staat uw auto in het afgezette deel en moet u weg? Spreek een verkeersregelaar of een aanwezige politiemedewerker aan. Zij zullen u begeleiden om op een veilig moment weg te kunnen.

Voor de reconstructie zal er op hoge snelheid worden gereden over de Bergweg. Het is voor de veiligheid van groot belang dat u niet zelfstandig wegrijdt.

 

Reconstructie
Voor de reconstructie van het ongeval zullen er tussen de 20 en 25 referentieritten nodig zijn. De reconstructie wordt uitgevoerd op de door de verdachte gevolgde rijroute. De reconstructie wordt uitgevoerd door medewerkers van het Nederlands Forensisch Instituut in opdracht van het openbaar Ministerie.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines