Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 18:13:21 Ambu 17161 Lampreistraat 3192EL Hoogvliet Rotterdam Hoogvl Bon 80388 Prio Middel Eenheid | Ambulance 17-161

Ambulance 17-161

donderdag 02 juli 2020

VRIJDAG 06|09

'Kofferbakoverleg' levert vuurwapen op

De drie mannen, een van 44 uit Haaksbergen en twee (25 en 30 jaar) zonder vaste woon- en verblijfplaats, zijn aangehouden

ROTTERDAM - Drie mannen hingen nogal verdacht rond bij een openstaande kofferbak op de Wieldrechtstraat. Agenten doorzochten de auto en fouilleerden de drie. Uit een zwarte sporttas kwam een revolver tevoorschijn. De drie zijn aangehouden.


In een veiligheidsrisicogebied waar preventief fouilleren is toegestaan, gaf het gedrag van drie mannen bij een auto genoeg aanleiding om het gesprek met ze aan te gaan. Agenten fouilleerden donderdagavond rond 23.00 uur de drie en doorzochten de auto. In de kofferbak waarvan de achterklep openstond, lagen verschillende spullen. In een zwarte sporttas zat tussen de kledingstukken een revolver. De drie mannen, een van 44 uit Haaksbergen en twee (25 en 30 jaar) zonder vaste woon- en verblijfplaats, zijn aangehouden. De rechercheurs verhoren de verdachten vandaag enonderzoeken van wie het vuurwapen is.

 

Een revolver
De meeste mensen zullen de revolver kennen uit cowboyfilms, waar de revolver in het holster aan de heup hangt. Een revolver is een vuistvuurwapen, of te wel een draagbaar vuurwapen. Hiermee kun je meerdere schoten lossen. Een revolver heeft een cilinder met een aantal kamers, waar meestal 6 patronen inzitten. Bij een pistool, zitten de patronen in een aparte houder, die in de kolf wordt geschoven. De cilinder kan je uitklappen om de patronen erin te doen, net als bij een klappertjespistool.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines