Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:44:56 (dia: ) Ambu 17136 Antilopestraat 3064LC Rotterdam Rottdm Bon 149693 Prio Middel Eenheid | Ambulance 17-136

Ambulance 17-136

woensdag 13 november 2019

DONDERDAG 05|09

Politie houdt verdachte schietincident Westkousdijk aan

De 25-jarige Gino Oliveira kwam daarbij om het leven

ROTTERDAM - Een goede internationale samenwerking tussen de Rotterdamse, Franse en Italiaanse politie resulteerde woensdag in de aanhouding van de verdachte van het schietincident op de Westkousdijk in Rotterdam. De 25-jarige Gino Oliveira kwam daarbij om het leven.

 

Het schietincident met dodelijke afloop vond plaats op 3 juli. De politie startte direct een grootschalig onderzoek, deed meerdere getuigenoproepen en bracht de naam en foto van de verdachte naar buiten. Grondig internationaal recherchewerk wees uit dat de verdachte na het incident naar Frankrijk vluchtte en later naar Italië. Daar werd hij vandaag door Italiaanse agenten ingerekend. Inmiddels is aan Italië om zijn uitlevering gevraagd.

 

Eerder bleek dat de nu aangehouden verdachte ook betrokken was bij een ander schietincident op 1 juli op het Henegouwerplein. Daarvoor hield de politie een 21-jarige Rotterdammer aan.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines