Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:11:40 Ambu 17162 Montessoriweg 3083AN Rotterdam Rottdm Bon 86184 Prio Hoog Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-162
woensdag 15 juli 2020

MAANDAG 02|09

Wie schoot er op ouderencomplex Langeplaat?

Meerdere hulzen zijn gevonden op de Tienmorgenseweg

ROTTERDAM - Schietgeluiden bezorgden bewoners aan de Langeplaat zondagnacht de schrik van hun leven. Op vier appartementen werd geschoten. Meerdere hulzen zijn gevonden op de Tienmorgenseweg. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

 

Het was van zondag- op maandagnacht toen er rond 00.30 uur meerdere mensen schoten hadden gehoord. In vier woningen waren kogelinslagen te zien in de ramen. Bij een van de appartementen ging er een kogel rakelings langs het hoofd van de bewoner en liet een gat achter in de stoel waarin hij zat. Er raakte gelukkig niemand gewond. De politie is vannacht meteen een onderzoek gestart en heeft al veel mensen gesproken. De politie hoopt dat meer getuigen zich melden. Er is nog niemand aangehouden.

 

Heeft u informatie?
Ook al was het midden in de nacht, toch hopen we dat er mensen zijn die iets gezien of gehoord hebben. Is dat zo en heeft u nog niet met de politie gesproken? Bel dan alstublieft met 0900-8844 of met 0800-7000 als u liever anoniem blijft.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines