Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 18:06:28 (dia: ) Ambu 17812 Klaverstraat 3083VE Rotterdam Rottdm Bon 149703 Prio Hoog Eenheid | CPA Rotterdam (Ovd-G Oost) Rijnmond
woensdag 13 november 2019

MAANDAG 12|08

Overval broodjeszaak Teilingerstraat; witwasser loopt tegen lamp

Tijdens de zoektocht naar de overvaller zette een andere man het op een rennen voor agenten

ROTTERDAM - Zondagavond overviel een met een mes gewapende gemaskerde man een broodjeszaak aan de Teilingerstraat. Hij ging er met contact geld vandoor. Hij is nog voortvluchtig. Tijdens de zoektocht zette een andere man het op een rennen voor agenten. Hij bleek een groot geldbedrag bij zich te hebben en werd aangehouden voor witwassen.

 

Rond 20.30 uur belde personeel van de zaak de politie dat er zojuist een overval had plaatsgevonden. De met een mes gewapende man ging er rennend vandoor richting de Noordsingel. Een groot aantal agenten begon een onderzoek in de omgeving. Toen ze een man in een auto zagen stappen en hem wilden controleren ging hij er vandoor. Hij werd na een achtervolging te voet aangehouden. De mogelijke reden voor zijn vlucht? In zijn auto vonden agenten meerdere geldpakketten liggen: het ging de 20.000 euro te boven. Hij wordt niet verdacht van het plegen van de overval, maar de 31-jarige Rotterdammer werd ter plaatste wél aangehouden voor witwassen.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines