Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 22:12:45 (dia: Ja) Ambu 17125 Rododendronstraat 3053LR Rotterdam Rottdm Bon 68074 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-125
donderdag 04 juni 2020

MAANDAG 08|07

Arrestatieteam plukt Rotterdammer (18) van dak Mathenesserlaan

Hij probeerde via een balkon van een bewoner naar binnen te komen

ROTTERDAM - Vanochtend rond 8.00 uur meldde een bewoner aan de Mathenesserlaan dat hij slachtoffer was geworden van een gewapende overval. Hij liep daarbij een verwonding aan zijn arm op en een gebroken pols. De dader was er zonder buit vandoor gegaan.

 

Enkele uren later belden bewoners dat er een onbekende man over de daken van de Mathenesserlaan liep. Hij probeerde via een balkon van een bewoner naar binnen te komen, maar die bewoner zag dat niet zitten. Verschillende mensen waarschuwden de politie. Toen de agenten arriveerden, verstopte de man zich in de goot op het dak. Een korpsonderhandelaar werd opgeroepen om de man te overtuigen om zich op een veilige manier over te geven.


Omdat hij mogelijk gelinkt kon worden aan de eerdere melding en gewapend kon zijn werd intussen ook een arrestatieteam opgeroepen.

 

Uiteindelijk was het dat laatste team dat onder toeziend oog van onder andere de politiehelikopter de verdachte kon overmeesteren. In zijn broeksband werd inderdaad een vuurwapen gevonden. Het wapen wordt nader onderzocht en de recherche kijkt of er een verband is tussen de zaken.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines