Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 21:14:29 (dia: Ja) Ambu 17343 Hillekopplein 3072KV Rotterdam Rottdm Bon 68063 Prio Hoog Eenheid | CPA Rotterdam Rijnmond Rapid Responder 17-343
donderdag 04 juni 2020

MAANDAG 08|07

Wie hebben er zondag schoten gelost op Abrikozentuin?

Agenten gingen direct naar de Abrikozentuin en vonden inderdaad een tiental hulzen

ROTTERDAM - Wie hebben er zondag 7 juli rond 3.30 uur schoten gelost op Abrikozentuin? Deze vraag houdt het onderzoeksteam bezig en zij kan hierbij hulp van getuigen gebruiken.


Een getuige alarmeerde de politie nadat er knallen waren gehoord. Agenten gingen direct naar de Abrikozentuin en vonden inderdaad een tiental hulzen. Zo ver bekend is er niemand gewond geraakt. De forensische opsporing heeft sporen veiliggesteld. Inmiddels heeft er een buurtonderzoek plaatsgevonden. Er zouden meerdere mensen weggerend zijn maar nog onbekend is om hoeveel mensen het gaat en waar zij naar toe zijn gerend.

 

Heeft u informatie?
De aanpak van wapens en wapengeweld heeft voor de politie de hoogste prioriteit. Op allerlei manieren wordt samengewerkt om de aanpak te verscherpen. Dat kunnen we als politie niet alleen, hulp van alerte burgers is van groot belang. Ook nu. Heeft u iets gehoord of gezien en nog niet met de politie gesproken? Heeft u camerabeelden? Of wellicht andere informatie die van belang is voor het onderzoek? Bel dan met 0900-8844. Informatie anoniem delen kan ook, via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines