Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 21:23:12 Oefening Luchtvaart Ongeval Op Land (inci-02) N209 - Landscheiding Rotterdam... Prio Eenheid | Korpsalarm Brandweer Berkel en Rodenrijs...
maandag 23 september 2019

VRIJDAG 07|06

Gezellige familiebarbecue in Zuiderpark eindigt in ziekenhuis

De politie zoekt getuigen

ROTTERDAM - Wat begon als een gezellige familiebarbecue in het Zuiderpark eindigde met een bezoekje aan het ziekenhuis. Na een forse vechtpartij hield de politie een verdachte aan en zijn er twee mannen behandeld in het ziekenhuis. De politie zoekt getuigen.

 

Getuigenoproep
Afgelopen zondagavond rond 19.45 uur ontstond er in het Zuiderpark ter hoogte van de Kromme Zandweg een woordenwisseling tussen een barbecueënde familie en een groep mannen die op dezelfde plek een potje cricket wilde spelen. Deze woordenwisseling liep hoog op en mondde uit in een vechtpartij tussen beide partijen waarbij twee personen gewond zijn geraakt. Een 51-jarige man uit Rotterdam is aangehouden.

 

Getuigen gezocht
Om een duidelijk en volledig beeld te krijgen van wat zich in het park heeft afgespeeld komen we graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien of weet u meer? Neemt u dan contact op met de politie via Kunt u ons helpen 0900-8844. Liever anoniem, dat kan via 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines