Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 22:34:08 (dia: ) Ambu 17152 Posthumalaan Rotterdam Rottdm Bon 125059 Prio Hoog Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-152
maandag 23 september 2019

WOENSDAG 29|05

Vrouw lastig gevallen in omgeving Dadeltuin, politie zoekt specifieke getuigen

De vrouw liep dinsdagochtend 28 mei in de buurt van de Dadeltuin en de tramhalte, toen twee mannen haar lastig begonnen te vallen

ROTTERDAM - De politie is op zoek naar getuigen die dinsdagochtend uur gezien hebben dat een vrouw lastig gevallen werd door twee mannen in de omgeving van de Dadeltuin en een tramhalte aan de Herenwaard in Rotterdam Ijsselmonde.


De vrouw liep dinsdagochtend 28 mei in de buurt van de Dadeltuin en de tramhalte, toen twee mannen haar lastig begonnen te vallen. Het liep dusdanig uit de hand, dat de twee mannen letterlijk achter haar aan renden. Zowel de vrouw als de mannen hebben geschreeuwd.

 

Ten tijde van de onenigheid liet een man zijn hond uit in de buurt en waren er drie personen van de groenvoorziening aan het werk. De politie is specifiek op zoek naar deze mensen. Ook andere mensen die iets gezien hebben gistermiddag kunnen voor het onderzoek waardevolle informatie hebben.

 

Was u de man die de hond uitliet, bent u werkzaam geweest in de groenvoorziening of heeft u gisteren in de omgeving van het incident iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook, op 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines