Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:49:42 Autom. Brand Oms (inci-04) Maasstad Zkh Brw Ing Gh Maasstadweg Rotterdam 173731 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Rotterdam-Rijnmond (Rotterdam -...
maandag 24 februari 2020

 

WOENSDAG 15|05

Politie zoekt mishandelaar buschauffeur Rotterdam Zuid

De buschauffeur raakte lichtgewond

ROTTERDAM - De politie onderzoekt de mishandeling van een buschauffeur dinsdagochtend op de Dorpsweg en komt daarbij graag in contact met getuigen. De buschauffeur raakte lichtgewond.


Op de Dorpsweg ter hoogte van busstation Katendrechtse Lagendijk stapte een man de bus in. Toen de chauffeur hem vroeg of hij een stukje door wilde lopen, begon de man direct te schelden. Daarop stelde de buschauffeur de man voor de keuze: of zijn taalgebruik aanpassen of de bus verlaten. Nadat hij de buschauffeur sloeg, koos de man voor het laatste. Daarbij trapte hij ook nog een spiegel van de bus stuk. Eenmaal buiten, ging hij staan tieren en vertrok toen in de richting van de Katendrechtse Lagendijk.

 

De politie kan bij het onderzoek naar de mishandeling de hulp van getuigen goed gebruiken. De verdachte is een licht getinte man van rond de 25 jaar met donkerkleurig achterovergekamd haar en een gemiddeld postuur en tussen de 1.75 m en 1.80m lang.

 

Getuigen gezocht
Ten tijde van dit incident was het druk in de bus. De politie heeft al een aantal getuigen gesproken. Heeft u iets gezien of weet u meer over de verdachte en heeft u nog niet gesproken met de politie? Neem dan contact op via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie
 
 

Headlines