Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:34:07 Ambu 17322 Langegeer 3075JE Rotterdam Rottdm Bon 86193 Prio Middel Eenheid | CPA Rotterdam Rijnmond (Regionale functionaris)
woensdag 15 juli 2020

DINSDAG 07|05

Leverancier van juwelier overvallen

Het slachtoffer werd voor de deur van de juwelier bedreigd met een mes en moest onder andere geld afgeven

ROTTERDAM - Dinsdagmiddag 12.00 uur is de leverancier van een juwelier op de Rochussenstraat door meerdere mensen overvallen. Bij deze overval werden geld een waardevolle spullen buitgemaakt.


Het slachtoffer werd voor de deur van de juwelier bedreigd met een mes en moest onder andere geld afgeven. Bij de overrompeling is de auto van het slachtoffer beschadigd geraakt en ook de auto van de overvallers liep schade op. De daders gingen er via de Nieuwe Binnenweg vandoor in hun auto met Belgisch kenteken. Deze auto is vermoedelijk een Renault Megane of Espace en is grijs van kleur en hefet schade aan de voorzijde.

 

De politie stelde direct een uitgebreid onderzoek in en zette daarbij de helikopter in. Ook werden eventuele vluchtwegen nadrukkelijk in de gaten gehouden. Vooralsnog is er geen verdachte aangehouden.

De politie spreekt graag met getuigen of met mensen die andere informatie over deze overval hebben. Bel met 0900-8844 of met Meld Misddad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines