Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 21:53:22 Brt-02 Rookmelder Wim Schuhmacherhof Rotterdam 171031 Prio Middel Eenheid | Brandweer Rotterdam-Rijnmond (Prins...
donderdag 04 juni 2020

DINSDAG 16|04

Politie start groot onderzoek na fatale brand Hilledijk

De bewoner van de tweede verdieping probeerde de vlammen via een raam te ontvluchten en viel naar beneden

ROTTERDAM - Zaterdagmiddag kwam een 27-jarige Rotterdammer om het leven na een felle brand in een pand aan de Hilledijk. De brand is vermoedelijk aangestoken. Een team van 20 rechercheurs is een uitgebreid onderzoek gestart.


Even voor 14:00 uur werd melding gemaakt van de brand die vermoedelijk op de eerste etage ontstond. De bewoner van de tweede verdieping probeerde de vlammen via een raam te ontvluchten en viel naar beneden. Op dat moment was er niemand anders in het pand aanwezig. Door de brand en zijn val, raakte de man zwaar gewond. De gezamenlijke inspanning van hulpverleners en publiek mocht niet baten. Het slachtoffer bezweek aan zijn verwondingen.

 

Onderzoek
De politie is direct een onderzoek gestart. Uit de eerste resultaten blijkt dat het vermoedelijk gaat om brandstichting. Ook is buurtonderzoek verricht, is met getuigen gesproken en er wordt onder andere gekeken of er bruikbare camerabeelden zijn.

 

Het rechercheteam stelt alles in het werk dit ernstige misdrijf met tragische afloop op te lossen. Heeft u informatie die van belang is? Bel dan 0800-6070. Hier kunt u ook eventueel beeldmateriaal uploaden. Anoniem informatie doorgeven kan ook via 0800-7000 of op meldmisdaadanoniem.nl.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines