Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:45:15 (dia: Ja) Ambu 17132 Aristotelesstraat 3076BG Rotterdam Rottdm Bon 12532 Prio Hoog Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-132
maandag 27 januari 2020
 

VRIJDAG 05|04

Man krijgt klappen met vuurwapen, politie zoekt getuigen

Hij werd belaagd door twee mannen voor de deur van zijn huis

ROTTERDAM - Klappen op het hoofd met een vuurwapen en bloedend achtergelaten in een portiek aan de Sjanghailaan. De politie zoekt dringend getuigen van een gewelddadige beroving van een 56-jarige man. Hij werd belaagd door twee mannen voor de deur van zijn huis. Die gingen er met de telefoon en enkele persoonlijke spullen van de man vandoor.


Het slachtoffer kwam dinsdagavond rond 22:15 uur thuis, maar was zijn portieksleutel vergeten. Hij belde aan, zodat zijn zoon open kon doen. Op dat moment verscheen er een man achter hem, die hem direct op zijn lichaam en hoofd sloeg. Een tweede man kwam erbij en schreeuwde om geld, terwijl de ander het slachtoffer vast hield. Het slachtoffer gilde, wat de zoon kon horen door de intercom. De mannen trokken het slachtoffer ondertussen naar een donker deel van het portiek, waarbij het slachtoffer zag dat een van de daders een vuurwapen had. Die begon ermee op het hoofd van het slachtoffer te slaan. Op dat moment kwam de zoon naar beneden en vluchtten de daders weg in de richting van de Kobelaan, het slachtoffer bloedend achterlatend. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.

 

Signalement
De daders zijn rond de 1.75 en 1.80 meter lang, eentje was slank, de ander nogal fors. Ze hebben een donkere huidskleur, spreken goed Nederlands, en droegen beiden een donkere jas met capuchon en iets voor hun gezicht.

 

Heeft u informatie?
De politie is op zoek naar mensen die iets gehoord of gezien hebben, of mogelijk in bezit zijn van camerabeelden. Heeft u informatie, en heeft u de politie nog niet gesproken? Bel dan met 0900-8844. Anoniem uw tip melden kan ook, via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie
 
 

Headlines