Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:08:36 Handmelder Oms (inci-01) Maasstad Zkh Brw Ing L Maasstadweg Rotterdam 173731 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Rotterdam-Rijnmond (Rotterdam -...
maandag 27 januari 2020
 

WOENSDAG 03|04

Twee jongens en een meisje slaan en schoppen buschauffeur

De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen

ROTTERDAM - De politie zoekt getuigen van de mishandeling die dinsdagavond plaatsvond op het 3de Katendrechtsehoofd in Rotterdam. Twee jongens en een meisje sloegen en schopten een buschauffeur.


De chauffeur stopte rond 19.30 uur op het 3de Katendrechtsehoofd. Hij verzocht de drie passagiers die in zijn bus zaten het voertuig te verlaten, dit was namelijk het eindpunt. De twee jongens en het meisje hadden daar geen zin, maar stapten na wat gemor toch uit. Ze gingen echter niet weg. Een van de jongens besloot zijn woede te botvieren op de bus en schopte en duwde tegen het voertuig. Toen de chauffeur hem maande daarmee op te houden, sloegen de jongen en zijn kompaan hem. Hij viel op de grond en kreeg daarna nog een paar trappen van een de jongens. Na de mishandeling gingen de drie er vandoor. De chauffeur liep lichte verwondingen op.

 

Informatie
De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen. De jongeren zijn rond de vijftien jaar oud, de jongens allebei getint, het meisje heeft blond haar. Heeft u iets gezien of gehoord? Neem contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

 
 

Headlines