Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:51:29 (dia: ) Ambu 18171 Strevelsweg 3075AT Rotterdam Rottdm Bon 82134 Prio Middel Eenheid | Ambulance 18-171 (Klaaswaal)
maandag 24 juni 2019

ZONDAG 31|03

Twee arrestaties voor mishandeling hoogbejaarde man

Het hoogbejaarde slachtoffer liep buiten en was onderweg naar huis toen hij de twee mannen trof bij een geparkeerd staande auto

ROTTERDAM - De politie heeft twee verdachten aangehouden voor de ernstige mishandeling van een 80-jarige man vanmorgen aan de Sparrendal in Maassluis. Al vrij snel na de mishandeling werd de eerste verdachte opgepakt, later op de dag meldde de tweede man zich op het politiebureau. De mannen van 19 en 26 jaar uit Maassluis zitten nog vast. De politie doet onderzoek.

 

Het hoogbejaarde slachtoffer liep buiten en was onderweg naar huis toen hij de twee mannen trof bij een geparkeerd staande auto. Hij sprak hen aan en dat viel niet in goede aarde. De man werd geschopt en geslagen. Hij is onder andere voor de behandeling van een gebroken neus overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Dankzij een getuigenverklaring was er een duidelijk signalement van beide mannen. Agenten die op de melding afkwamen, zagen één van hen in de flat aan de Sparrendal de hoek om komen. Hij kon daarop snel worden aangehouden. De tweede verdachte meldde zich later die dag op het politiebureau in Maassluis.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines