Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:32:50 3 Dier In Problemen Ebenhaezerstraat Rotterdam Icnum 306556 Prio Eenheid | Politie Rijnmond (Persalarm)
maandag 24 juni 2019

WOENSDAG 27|03

Politie Rotterdam houdt jongens aan voor berovingen

Om de laffe roof op een 76-jarige man op te lossen vraagt de politie hulp van getuigen

ROTTERDAM - De politie is gisteren druk bezig geweest met drie berovingen. Voor twee van die berovingen zijn verdachten aangehouden, om de laffe roof op een 76-jarige man op te lossen vraagt de politie hulp van getuigen.

 

Rond kwart voor tien 's ochtends omsingelden drie jongens een 76-jarige man op de Lage Filterweg en beroofden hem vervolgens van zijn portemonnee. De jongens zijn nog niet aangehouden. De politie vraagt mensen die iets gezien hebben in de buurt of op de Lage Filterweg om zich te melden. Dat kan via het algemene nummer, 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 08000-7000.

 

Later die middag vond een straatroof plaats op de Schiekade. Een 14-jarige jongen werd beroofd van zijn jas, waarna de groep verdachten ervan door ging. Toen er even later op de Noordsingel ook een melding van een straatroof was, waarbij een tas werd gestolen, ontstond al snel het vermoeden dat het om dezelfde dadergroep zou kunnen gaan. De politie was snel ter plaatse en heeft twee verdachten van 15 en 16 jaar aangehouden. Het onderzoek naar beide straatroven gaat verder.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines