Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:25:25 Ambu 17154 Schiedamsedijk 3011EN Rotterdam Rottdm Bon 82154 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-154
maandag 24 juni 2019

DINSDAG 19|03

Opnieuw explosief gevonden in de Donkerslootstraat

De nieuwe bewoners en enkele buren moesten gedurende het onderzoek de woning verlaten

ROTTERDAM - In een tuin aan de Donkerslootstraat te Rotterdam is vanmiddag een goed verborgen explosief gevonden. De nieuwe bewoners en enkele buren moesten gedurende het onderzoek de woning verlaten. Het explosief dat is gevonden is afgevoerd door de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD). Zij zullen het onschadelijk maken.


Het onderzoek werd verricht naar aanleiding van een recente verklaring van een 36-jarige Rotterdammer. Hij werd vorig jaar aangehouden op verdenking van het plaatsen van een explosief in het Alberto Monarviahof te Rotterdam. Verschillende auto's raakten daarbij beschadigd. Er volgde toen uitgebreid onderzoek waaronder diverse verhoren van de verdachte.

 

Dat leidde er toe dat op 4 december al een onderzoek in een woning in de Donkerslootstraat werd ingesteld. Daarbij werden toen ook explosieven gevonden die werden vernietigd. De politie gaat verder met het onderzoek, onder leiding van het Openbaar Ministerie.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines