Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 06:08:38 Ambu 17167 Wolphaertsbocht 3082AD Rotterdam Rottdm Bon 108556 Prio Hoog Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-167
maandag 19 augustus 2019

DONDERDAG 14|03

Jongens overvallen winkel Gruttostraat met stok

Als zij de winkel uit rennen, zet een klant de achtervolging in

ROTTERDAM - Onder bedreiging van een stok eisen twee jongens donderdagochtend geld en sigaretten in een winkel aan de Gruttostraat. Als ze hun buit in hun tassen gestopt hebben, verlaten ze rennend de winkel. Een klant rent ze nog achterna, maar helaas tevergeefs.


Gehuld in zwarte kleding met capuchons over hun hoofden stappen ze rond 9.00 uur 's morgens de 'gemakswinkel' binnen. Achter de balie staat een medewerkster. Ze bedreigen haar met een stok en vullen hun tassen met geld en sigaretten. Als zij de winkel uit rennen, zet een klant de achtervolging in. Hij weet de daders een stuk te volgen, maar uiteindelijk verliest hij ze uit het oog. Dankzij de klant is een stuk van de vluchtroute bekend. De route en winkel worden grondig onderzocht op sporen.

 

Vluchtroute
Vanaf de Gruttostraat renden de jongens via de Lepelaarssingel naar de De Buijserlaan gegaan. Vanaf daar zijn ze waarschijnlijk door de omgeving Ebenhaëzerstraat, 1e en 2e Carnissestraat gegaan. De politie komt graag in contact met mensen die in deze omgeving de twee jongens hebben gezien. Zij worden omschreven als vermoedelijk 17 à 18 jaar oud, geheel in het zwart gekleed, met capuchons, licht getint en met een zwarte tas. Heeft u een camerasysteem in één van deze straten en zijn deze twee jongens hier op te zien, dan zouden wij deze beelden graag ontvangen voor het onderzoek. U kunt uw tips doorgeven via 0900-8844. Wilt u anoniem informatie doorgeven, bel dan M. via 0800-7000.

 

Update

Agenten kamden het gebied rond de vluchtroute uit en vonden spullen, vermoedelijk van de overvallers. Dit leidde aan het begin van de middag tot de aanhouding van een 16-jarige Rotterdammer.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines