Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 06:19:53 Ambu 17152 Favrestraat 3066EB Rotterdam Rottdm Bon 27367 Prio Hoog Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-152
vrijdag 28 februari 2020

 

MAANDAG 11|03

Politie zoekt overvallers restaurant Katendrechtse Lagendijk

Bij het naar buitengaan kwamen er twee mannen op hen afrennen en probeerden hun tassen af te pakken

ROTTERDAM - Eigenaren van een restaurant zijn afgelopen woensdagavond na sluiting beroofd van hun spullen. De politie is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden.


Het was inmiddels half twee in de nacht toen het echtpaar hun restaurant afsloot. Bij het naar buitengaan kwamen er twee mannen op hen afrennen en probeerden hun tassen af te pakken. Bij de man lukte dat niet. De tas van de vrouw wisten ze wel te bemachtigen. De politie, die er snel was, startte meteen een onderzoek. Helaas nog zonder resultaat. Daarom hoopt de politie op getuigen die meer informatie hebben en misschien aan de hand van de signalementen de mannen (her)kennen.

 

Signalement daders
Een van de mannen is 1.80 meter en droeg een zwarte jas en broek. De andere man is iets kleiner, 1.60 meter en droeg ook louter zwarte kleding. Beiden hadden een capuchon op. Heeft u iets gezien of heeft u andere informatie over deze overval? Bel dan met 0900-8844 of als u liever anoniem blijft, met 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie
 
 

Headlines