Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:59:53 Ambu 17132 Kruisnetlaan 3192KG Hoogvliet Rotterdam Hoogvl Bon 52887 Prio Hoog Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-132
maandag 22 april 2019

VRIJDAG 08|02

Beschonken automobilist in Rotterdam heeft vuurwapen bij zicht

Nadat hij zich niet kon legitimeren en de auto ook nog eens verduisterd bleek, doorzochten de agenten het voertuig

ROTTERDAM - Slingerend in de auto een vluchtheuvel aantikken en met een klap tegen de stoeprand inparkeren, waren redenen genoeg om een 39-jarige automobilist uit Rotterdam te controleren. Dat leverde gisteravond op de Goudse Rijweg niet alleen een dronken bestuurder op. In de auto troffen agenten een vuurwapen aan.


Politiemensen controleerden de Rotterdammer rond half negen vanwege opvallend rijgedrag. Het lukte hem tot twee keer toe niet om een blaastest af te leggen. De bestuurder werd aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.


Nadat hij zich niet kon legitimeren en de auto ook nog eens verduisterd bleek, doorzochten de agenten het voertuig. In een opbergvak vonden ze een doorgeladen vuurwapen.


Tijdens de fouillering, bleek dat de Rotterdammer een kogelwerend vest aan had. Waarom hij dat droeg, is onbekend. Eenmaal op het bureau stonden er ook nog 15 dagen celstraf op hem te wachten voor openstaande boetes en onder invloed rijden. De Rotterdammer mocht meteen blijven. De auto en het vuurwapen zijn in beslag genomen.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines