Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:45:50 Ambu 17350 Kurt Callostraat Rotterdam Rottdm Bon 25022 Prio Middel Eenheid | CPA Rotterdam Rijnmond (Regionale functionaris)
vrijdag 22 februari 2019

DONDERDAG 29|11

Onbekende man bedreigt vrouw met mes op het Noordeinde in Rotterdam

De politie is op zoek naar getuigen

ROTTERDAM - De politie zoekt twee mannen die een vrouw geholpen hebben toen zij bedreigd werd met een mes. Dat gebeurde maandagochtend 5 november om 01.00 uur op het Noordeinde in Rotterdam. Een onbekende man schreeuwde tegen de 37-jarige vrouw uit Rotterdam en dreigde met een mes.


Het slachtoffer stapte uit de metro bij metrostation Gerdesiaweg. Ze zag dat een man bij de uitgang haar vreemd aankeek. De vrouw bleef de man in de gaten houden, omdat zij geen fijn gevoel bij hem had. Op het Noordeinde hield de man haar tegen en begon direct tegen te schreeuwen dat de vrouw hem had uitgescholden.

 

Verdachte dreigt met mes
De verdachte greep de vrouw bij haar keel en pakte een mes uit de binnenzak van zijn jas. Terwijl de verdachte met het mes dreigde ging hij door met schreeuwen. Het slachtoffer zag dat er toen twee mannen tussen haar en de verdachte in gingen staan. Op dat moment rende de vrouw hard weg.

 

Twee getuigen gezocht
De politie zoekt nu deze twee mannen die natuurlijk de politie kunnen helpen met het onderzoek of andere mensen die iets gezien hebben. Zij kunnen bellen met het nummer 0900-8844

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie