Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:53:54 2 Verkeersstremming A15 Li - Brielle,2 Q Europoort Rotterdam Prio Eenheid | Politie Zuid-Holland Zuid (Informatiecode...
vrijdag 22 februari 2019

ZONDAG 11|11

Politie zoekt getuigen beroving Pelgrimsstraat

Het slachtoffer liep die avond tegen elf uur over straat, toen hij nabij apotheek Schiemond werd aangevallen door twee mannen

ROTTERDAM - De politie hield donderdagavond 8 november de verdachte van een beroving op de Pelgrimsstraat in Rotterdam aan. Zijn kompaan wist echter te ontkomen. De politie hoopt hem met de hulp van getuigen alsnog te kunnen aanhouden.


Het slachtoffer liep die avond tegen elf uur over straat, toen hij nabij apotheek Schiemond werd aangevallen door twee mannen. Hij werd geslagen en beroofd van zijn tas. De daders renden weg. Het slachtoffer ging hen achterna en kon een van hen overmeesteren. De andere dader wist te ontkomen.

 

Arrestatie
Met behulp van omstanders kon het slachtoffer een van zijn aanvallers overdragen aan de politie. Agenten arresteerden de 23-jarige Rotterdammer. Uiteraard wil de politie ook de andere verdachte aanhouden. Heeft u iets gezien of gehoord van de beroving. Heeft u het slachtoffer die avond geholpen en heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op via 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie