Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 23:36:55 Brandgerucht (inci-02) Oudedijk Aegidiusstraat Rotterdam 170931 Prio Middel Eenheid | Bosland Kazernealarm Brandweer Rotterdam IBO...
maandag 21 januari 2019

ZONDAG 04|11

Zeehond op visite in Kralinger Esch

Ingezonden

ROTTERDAM - Zondagochtend 4 november 2018 het is half 9 als er een melding op de meldkamer binnenkomt. Een mevrouw die niet goed Nederlands spreekt staat ergens op de Watertorenweg in Kralingen. Mevrouw meld dat ze voor haar op een steiger een jonge zeehond ziet liggen die nauwelijks beweegt.

 

Snel wordt de 6103 erheen gestuurd. De meldster staat ons netjes op te wachten en inderdaad op de steiger van de roeivereniging ligt een zeehond snel gaan we naar de andere zijde toe en ook de politie had ons al gezien dus gingen ons voor naar de plek waar het beestje lag. Nadat ook de sleutelhouder ter plaatse was en het hek had geopend kijkt de zeehond op en besloot het water in te duiken na paar keer om de steiger heen gezwommen te hebben en af toe zijn kopje boven water te laten zien is het diertje weggezwommen de Maas op richting zee.

Foto's
1/1
Video's
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines