Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 15:45:01 (dia: ) Ambu 17103 Josephlaan 3014TA Rotterdam Rottdm Bon 10554 Prio Hoog Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-103
woensdag 23 januari 2019

MAANDAG 22|10

Politie zoekt overvallers pakketbezorger Conducteurhof

Toen hij weer instapte, werd hij door een man uit zijn bus getrokken, en persoonlijke spullen van hem afgepakt

ROTTERDAM - Na het afleveren van een pakketje, trok een overvaller zaterdag een bezorger uit zijn bus. Meerdere spullen werden hem afgenomen. De man ging er vandoor op de fiets. De overvaller was niet alleen. Twee andere mannen namen pakjes mee uit de achterklep en reden weg in een witte auto. De politie zoekt getuigen.


Zaterdag rond 16.00 uur leverde een pakketbezorger een pakketje af op het Conducteurhof in Rotterdam-Zuid. Toen hij weer instapte, werd hij door een man uit zijn bus getrokken, en persoonlijke spullen van hem afgepakt. De overvaller pakte ook twee pakketjes van de bijrijdersstoel en fietste hard weg. Daarna hoorde de bezorger zijn achterdeuren dichtslaan en zag hij twee andere mannen er vandoor gaan in een kleine witte auto zonder kentekenplaten. Hij miste inderdaad pakketjes uit zijn laadruimte. Deze werden even later weer teruggevonden.

 

Heeft u iets gezien?
De politie wil deze drie mannen heel graag aanhouden. Heeft u zaterdag iets gezien of gehoord wat kan leiden naar deze drie verdachten? Bel dan met 0900-8844.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines