Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 04:46:03 (dia: ) Ambu 17118 Spanjaardstraat 3025TH Rotterdam Rottdm Bon 199784 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-118
maandag 17 december 2018

ZONDAG 09|09

Getuigen gezocht van schietincident Watergeusstraat

Rond 01.30 uur meldden verschillende getuigen dat ze schoten hadden gehoord op de Watergeusstraat

ROTTERDAM - In de nacht van zaterdag op zondag raakte een 22-jarige Capellenaar gewond bij een schietincident aan de Watergeusstraat in het centrum van Rotterdam. De politie startte direct een onderzoek en wil onder andere heel graag spreken met getuigen die met hun auto gedwongen werden achteruit te rijden, toen een witte Volkswagen Golf tegen de richting in wegreed met het gewonde slachtoffer in de auto. De Capellenaar is aangehouden, zijn rol bij het incident wordt onderzocht.


Rond 01.30 uur meldden verschillende getuigen dat ze schoten hadden gehoord op de Watergeusstraat. De politie was er binnen enkele ogenblikken en trof inderdaad sporen aan dat er geschoten was. Niet veel later bleek dat er bij een ziekenhuis een man was binnengebracht met schotwonden. Zijn situatie is niet levensbedreigend. De 22-jarige is ter plaatse aangehouden en zijn rol bij het incident wordt onderzocht.

 

Kunt u helpen?
Uit het onderzoek blijkt dat de gewonde man waarschijnlijk met een witte Volkswagen Golf van de Watergeusstraat naar het ziekenhuis is vervoerd. Daarbij zou de auto tegen de richting in hebben gereden, en tegenliggers die dus de goede kant opreden, hebben gedwongen om achteruit te rijden om doorgang te maken. De politie denkt dat deze getuigen misschien belangrijke informatie hebben die kan helpen bij het onderzoek.

 

Bent u een van de bestuurders die moest uitwijken of hebt u andere informatie over of beelden van dit incident en nog niet met de politie gesproken? Bel 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan M. 0800-7000.

Headlines