Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:02:07 (dia: ) Ambu 17340 Breeplein 3074PA Rotterdam Rottdm Bon 25031 Prio Middel Eenheid | CPA Rotterdam Rijnmond Rapid Responder 17-340
vrijdag 22 februari 2019

DONDERDAG 16|08

Overvaller juwelier Hoogstraat komt niet ver

Toegesnelde agenten konden de verdachte vervolgens op de hoek met de Vlinderstraat door middel van de benaderingstechniek gevaarlijke verdachten, dus met getrokken vuurwapen, aanhouden

ROTTERDAM - Donderdagmiddag overviel een man met vuurwapen een juwelier aan de Hoogstraat. Hij vluchtte zonder buit en werd al snel met onder andere hulp van getuigen aangehouden. Niemand raakte gewond.


Om 14:00 uur kwam de overvaller de juwelierszaak binnen en bedreigde het aanwezige personeel. Die pikten dat niet en werkten de man de zaak uit. Agenten namen direct verschillende posities in de binnenstad in om de pakkans te vergroten.

 

Op de Hommelstraat zagen getuigen dat een man die voldeed aan het signalement een voorwerp weggooide dat op een vuurwapen leek. Toegesnelde agenten konden de verdachte vervolgens op de hoek met de Vlinderstraat door middel van de benaderingstechniek gevaarlijke verdachten, dus met getrokken vuurwapen, aanhouden. De 25-jarige Rotterdammer is ingerekend voor verhoor.

 

Getuigen nog steeds welkom
Heeft u donderdagmiddag iets gezien of gehoord dat te maken heeft met deze overval en heeft u nog niet met de politie gesproken? Bel dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan M. 0800-7000 op laat uw tip achter op www.meldmisdaadanoniem.nl.

Foto's
1/1