Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:47:03 1 Ongeval Wegvervoer Letsel Industrieweg Rotterdam Prio Eenheid | Politie Rijnmond (Persalarm)
vrijdag 22 februari 2019

DINSDAG 14|08

Politie zoekt vrouwelijke overvaller

De overvaller liet zich insluiten in de winkel, bedreigde het nog aanwezige personeel met een vuurwapen en ging er vandoor met een flinke som geld

ROTTERDAM - De politie is op zoek naar een vrouw, die zaterdagavond 11 augustus na sluitingstijd een drogisterij aan het Eudokiaplein in Rotterdam heeft overvallen. De overvaller liet zich insluiten in de winkel, bedreigde het nog aanwezige personeel met een vuurwapen en ging er vandoor met een flinke som geld.


Ondanks het snel verspreiden van het signalement is de overvaller nog niet gevonden. Het gaat om een vrouw van rond de 20 jaar, dun, rond de 1.65. De overvaller droeg tijdens de overval een petje en liep weg vanaf de winkel aan het Eudokiaplein in de richting van de Voorburgstraat.

 

Heeft u informatie?
Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het vinden van deze dader? Bel dan met 0900-8844. Uw tip anoniem melden kan ook, via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie