Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:47:03 1 Ongeval Wegvervoer Letsel Industrieweg Rotterdam Prio Eenheid | Politie Rijnmond (Persalarm)
vrijdag 22 februari 2019

MAANDAG 13|08

Lachgasverkoop mondt uit in beroving met vuurwapen

Heeft u omstreeks middernacht iets verdachts gezien of gehoord in de omgeving van de Persoonshaven/ Oranjeboomstraat dan komt de politie graag met u in contact

ROTTERDAM - Twee mannen maken een afspraak om een partij lachgaspatronen te verkopenen rijden met hun auto naar de afgesproken plek in de Persoonshaven. Daar worden zij door drie mannen onder bedreiging van een vuurwapen beroofd. De daders slaan met hun buit op de vlucht.


Het is ongeveer kwart over twaalf in de nacht van zondag op maandag als de verkopende partij, twee Rotterdammers van 20 en 21 jaar, in hun auto zitten te wachten op de kopers. Twee mannen benaderen de auto, maar als het contact is gelegd, komt er een derde jongeman. De 'kopers' trekken op enig moment een vuurwapen en beroven de slachtoffers van het lachgas, hun telefoons en geld. Met hun buit rennen de mannen weg in de richting van de Oranjeboomstraat.

 

Agenten spraken vannacht met enkele getuigen en buurtbewoners en gaat vandaag verder met het onderzoek. Heeft u omstreeks middernacht iets verdachts gezien of gehoord in de omgeving van de Persoonshaven/ Oranjeboomstraat dan komt de politie graag met u in contact. Ook als u over camerabeelden beschikt, zouden wij deze graag ontvangen. U kunt bellen met 0900-8844. Wilt u liever anoniem bellen, dan kunt u terecht bij M. op 0800-7000.

Foto's
1/1