Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:29:49 Gebouwbrand Woning (inci-04) (keuken) Brielselaan Rotterdam 170951 Prio Hoog Eenheid | Bosland Kazernealarm Brandweer Rotterdam IBO...
woensdag 23 januari 2019

MAANDAG 14|05

Inbrekers Zwijndrechtsestraat gebruiken taser tegen bewoonster

De bewoonster, die lag te slapen, schrok wakker van gerommel in haar nachtkastje

ROTTERDAM - Drie mannen braken in de nacht van vrijdag op zaterdag in op de Zwijndrechtsestraat in Rotterdam-Zuid. De 43-jarige bewoonster kreeg een schok van een taser en raakte daardoor licht gewond. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.


De melding kwam die nacht rond 04.00 uur bij de politie binnen. In eerste instantie ging de politie uit van een overval, maar na onderzoek blijkt het een inbraak te zijn. De drie inbrekers kwamen via de achterkant van het huis naar binnen. De bewoonster, die lag te slapen, schrok wakker van gerommel in haar nachtkastje. Daarop werd ze getaserd. Het gegil van het slachtoffer zorgde er uiteindelijk voor dat haar zoon wakker werd. Daarop namen de mannen snel de benen. In hun haastige vertrekt namen ze nog wel wat persoonlijke spullen te pakken.

 

De politie is een onderzoek gestart en hoopt, ondanks het tijdstip, dat er toch mensen zijn die op dat tijdstip iets gehoord of gezien hebben. Alle informatie is welkom via 0900-8844.

Locatie

Headlines