Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:56:56 Ambu 17125 Kastanjesingel 3053HP Rotterdam Rottdm Bon 25028 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-125
vrijdag 22 februari 2019

MAANDAG 14|05

Auto in z’n achteruit na zien alcoholcontrole

Zondagochtend hielden politiemensen een alcoholcontrole op de Erasmusbrug en het Wilhelminaplein

ROTTERDAM - Vier bestuurders mochten zondag tijdens een alcoholcontrole hun rijbewijs inleveren. Op het Wilhelminaplein en de Erasmusbrug hadden totaal 12 mensen te veel gedronken om nog te rijden. Eén auto dacht de controle te vermijden door achteruit terug te rijden.


Zondagochtend hielden politiemensen een alcoholcontrole op de Erasmusbrug en het Wilhelminaplein. Al vanaf 5.00 uur in de ochtend werden er auto's naar de kant geleid om de bestuurders te laten blazen. Er hadden 12 automobilisten te veel gedronken, van wie er vier meteen hun rijbewijs mochten inleveren. Een van hen blies zelfs 825 ug/l.

 

Op de Erasmusbrug dacht een bestuurder de controle te kunnen ontlopen door achteruit tegen het verkeer in te rijden. Een motoragent zag het circustafereel en leidde de auto terug naar de controleplek. De bestuurder deed het niet voor niks. Deze beginnende bestuurder had te diep in het glaasje gekeken en blies 275 ug/l. Ook kreeg hij een bekeuring voor gevaarlijk rijgedrag.

Foto's
1/1