Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 04:41:14 (dia: ) Ambu 17163 Olmendaal 3075KS Rotterdam Rottdm Bon 199782 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-163
maandag 17 december 2018

ZONDAG 15|04

Vuurwapen en harddrugs van straat dankzij melding getuige

Rond 21.45 kwam de melding van een getuige die een groepje jonge gasten zag staan met mogelijk een wapen op zak

ROTTERDAM - Agenten haalden zaterdagavond 14 april een doorgeladen vuurwapen en tientallen pillen harddrugs van straat dankzij de melding van een getuige. Twee jonge mannen uit Rotterdam zijn hierbij aangehouden.


Rond 21.45 kwam de melding van een getuige die een groepje jonge gasten zag staan met mogelijk een wapen op zak. Agenten gingen direct op onderzoek uit en troffen aan de Lakerveld het groepje jonge mannen staan. Op de vraag of een van hen een wapen bij zich had, kwam geen antwoord. Een agent doorzocht vervolgens een tasje van een van de jonge heren en vond daarin een doorgeladen vuurwapen en enkele partonen aan. De 20-jarige Rotterdammer werd direct aangehouden. Bij het fouilleren van een van de anderen vonden de agenten tientallen harddrugs pillen. Ook deze Rotterdammer van 24 jaar werd direct aangehouden.

 

Onderzoek
Drugs, vuurwapen en partonen zijn in beslag genomen. De spullen worden op het bureau nader onderzocht. De twee jonge mannen werden overgebracht naar het bureau om ingesloten te worden en een verklaring af te leggen.

Foto's
1/1
Locatie

Headlines