Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:58:30 Co-melder (inci-03) Flakkeesestraat Rotterdam 173431 Prio Middel Eenheid | Mijnsherenlaan Kazernealarm Brandweer Rotterdam...
dinsdag 18 december 2018

DINSDAG 06|03

Automobilist slaat op de vlucht bij alcoholcontrole

Politiemensen gingen achter hem aan en op de Hillestraat volgde zijn aanhouding

ROTTERDAM - Vluchten voor de politie heeft weinig zin. Daar kwam een 31-jarige autobestuurder uit Amsterdam afgelopen weekend achter bij een alcoholcontrole. Nadat hij een stopteken negeerde bij de controle op de Erasmusbrug, reed hij door en belandde zijn auto op de rijbaanscheiding op de Hillelaan.


Hierna stapte de automobilist uit en zette het op een lopen. Politiemensen gingen achter hem aan en op de Hillestraat volgde zijn aanhouding. Op het bureau werkte de man nergens aan mee. Uiteindelijk vorderde de agenten zijn rijbewijs in en moet hij zich binnenkort verantwoorden voor de rechter.

 

15 aanhoudingen
Bij de controle hield de politie vijftien bestuurders aan omdat ze teveel alcoholische drank op hadden. Vijf moesten hun rijbewijs inleveren. De andere tien kregen een Proces-verbaal. De controle gebeurde op zondag van 05.00 tot 12.00 uur door het team Verkeer van de politie.

Foto's
1/1
Locatie

Headlines