Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:58:30 Co-melder (inci-03) Flakkeesestraat Rotterdam 173431 Prio Middel Eenheid | Mijnsherenlaan Kazernealarm Brandweer Rotterdam...
dinsdag 18 december 2018

ZATERDAG 17|02

Drie woniginbrekers op heterdaad aangehouden na melding burger

Kort voor negen uur meldde een alerte buurtbewoner dat er ingebroken werd in een woning aan de Boergoensevliet in Rotterdam-Charlois

ROTTERDAM - Boeven vangen kan de politie niet alleen. De hulp van burger is vaak essentieel. Gisteravond bleek dit maar weer. Door een oplettende bewoner hielden agenten drie Rotterdamse inbrekers aan.


Kort voor negen uur meldde een alerte buurtbewoner dat er ingebroken werd in een woning aan de Boergoensevliet in Rotterdam-Charlois. Agenten hielden even later drie Rotterdammers aan van 16,18 en 20 jaar. De melder zag dat het drietal uit een raam klom van een woning. Gealarmeerde agenten stelden direct een onderzoek in. Op de Boergoensevliet kwam het drietal rennend de agenten tegemoet. Na een korte achtervolging werd het drietal opgepakt.

 

De eigenaar van de woning wordt door de agenten benaderd om aangifte te doen.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op Betecom.

Locatie

Headlines