Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:38:43 (dia: ) Ambu 17121 Pascalweg 3076JS Rotterdam Rottdm Bon 25018 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-121
vrijdag 22 februari 2019

ZONDAG 11|02

Dode man aangetroffen op de Claes de Vrieselaan

Agenten troffen een overleden man die vanuit een appartement naar beneden was gesprongen of gevallen

ROTTERDAM - Zondagochtend vroeg werd het lichaam van een man gevonden op de Claes de Vrieselaan. Hij was vanuit een hoger gelegen woning naar beneden gevallen. De politie onderzoekt of er sprake is van een misdrijf.


Een getuige belde even voor drie uur zondagochtend de politie omdat een man met een hoofdwond op de Claes de Vrieselaan lag. Agenten troffen een overleden man die vanuit een appartement naar beneden was gesprongen of gevallen.

 

In de woning van waaruit de man gesprongen of gevallen is, was nog een man aanwezig. Omdat agenten een misdrijf wilden uitsluiten is een onderzoek gestart. De man is aangehouden om zijn verhaal te horen op het bureau. De Forensische Opsporing heeft sporenonderzoek verricht in de woning. Ook zal de politie buurtonderzoek houden op zoek naar mogelijke getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord dat relevant kan zijn voor het onderzoek, neemt u dan alstublieft op met de opsporing van district Stad via 0900-8844.

Foto's
1/1
Locatie