Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:56:49 (dia: Ja) Ambu 17140 Zierikzeestraat 3086PG Rotterdam Rottdm Bon 27231 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-140
maandag 01 maart 2021
TOP NIEUWS

VANDAAG 01|03

BUNSCHOTEN - Op maandag 1 maart heeft een demonstratie plaatsgevonden in het centrum van Bunschoten. Frits Spetter is vandaag 25-jaar getrouwd en wilde daarom in het centrum gaan eten. Zijn plan was om in het centrum een tafel en twee stoelen neer te zetten en eten af te halen om het vervolgens aan tafel op te eten.

 

Hij heeft hiervoor een aanvraag gedaan bij de gemeente Bunschoten. De gemeente Bunschoten heeft geen toestemming gegeven. Dit vond Frits vreemd omdat er wel vis, patat, chocomel, koffie en ijsjes wordt opgegeten in het centrum. Hij is toen in contact genomen met een ...

VANDAAG 01|03

APELDOORN - Op de Kruising Abraham Kuyperstraat met de Kayersdijk in Apeldoorn heeft maandagmiddag een eenzijdige aanrijding plaatsgevonden. Hierbij sloeg een auto over de kop. De hulpdiensten rukten rond 15.30 uur met spoed uit en waren snel ter plaatse. De bestuurder van de auto werd nagekeken in een ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

 

De auto raakte ook nog een lantaarnpaal, deze kwam door de botsing krom te staan en belandde op de grond. Een deel van de kruising werd afgesloten. Het verkeer werd door de politie langs het ongeval heen geleid. De auto raakte ...

VANDAAG 01|03

EDE - Op de N224 in Ede is maandagavond brand ontstaan in een tractor. Het incident vond plaats rond 18:00 uur onderaan de A30.

 

De eigenaar en tevens ook brandweerman uit de gemeente Barneveld, kon de aanhanger nog op tijd loskoppelen maar de tractor stond flink in brand. Een naburig bedrijf bracht nog brandblusser maar de brandweer moest er wel aan te pas komen. De oorzaak is vermoedelijk een technisch defect.

1/1

VANDAAG 01|03

ZWIJNDRECHT - Voor het schietincident aan de Burgemeester Jansenlaan waarbij zondagmiddag een 23-jarige man gewond geraakt, zijn twee Rotterdammers aangehouden. De mannen zijn 18 en 19 jaar oud. Het slachtoffer is geopereerd en maakt het naar omstandigheden goed.

 

Het schietincident gebeurde rond 17.50 uur in Winkelboulevard Noord, vlak bij de ingang aan de Onrust. Na de melding waren agenten al snel ter plaatse om het betreffende deel van het winkelcentrum af te zetten voor sporenonderzoek en om met getuigen te spreken. Het slachtoffer was toen al door omstanders naar het ...

VANDAAG 01|03

BARNEVELD - De aangekondigde werkzaamheden aan de Nijkerkerweg in Barneveld, ter hoogte van de toekomstige nieuwbouwwijk Bloemendal, zijn maandag 1 maart gestart. De Nijkerkerweg is vanwege de werkzaamheden deels afgesloten, het verkeer ondervindt hierdoor een forse hinder. Eén rijbaan is afgesloten, het verkeer wordt door een verkeersregelaar om en om doorgeleid.

 

Wegwerkers moeten kabels en leidingen die onder het fietspad door lopen omleggen. Dit alles voor de nieuwe rotonde die gerealiseerd gaat worden. De wegafsluiting duurt naar verwachting tot 24 maart.

...
1/1

VANDAAG 01|03

AMSTERDAM - Op maandag 6 juli vorig jaar werd de 49-jarige Mehmet Kilicsoy op straat in Beuningen neergeschoten. De voorbereide aanslag leek op een criminele liquidatie. Maar het rechercheteam dat de moord onderzoekt is tot een andere conclusie gekomen. Waarschijnlijk is Mehmet slachtoffer geworden van een fatale vergissing.


Het slachtoffer werd op die ochtend van 6 juli 2020 midden op straat in Beuningen beschoten. Hij overleed ter plekke. Meer dan een half jaar hebben rechercheurs o.a. het verleden van het slachtoffer onderzocht. Er werd gezocht in zijn woonomgeving, in zijn moestuin, ...

VANDAAG 01|03

EDE - Maandagmiddag 1 maart heeft er rond 13.45 uur een ongeval plaatsgevonden. Op de Kernhemseweg in Ede is een auto door onbekende oorzaak over de kop geslagen.

 

Brandweer en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De twee inzittenden zijn gecontroleerd door het ambulancepersoneel.

VANDAAG 01|03

NIJKERK - Baggeren vindt één keer in de vijf á tien jaar plaats en is bedoeld om slib en plantenresten uit de watergangen te verwijderen. Dit is noodzakelijk voor een goede afvoer van regenwater, voor schoner (sloot)water en voor een gezond planten- en dierenleven in vijvers en sloten. Om de juiste balans te houden wat betreft het afvoeren en vasthouden van water, biedt een vastgesteld doorstroomprofiel uitkomst.

 

De firma Davelaar uit Hoevelaken voert het werk uit. Dat gebeurt met graafmachines, schuifboten en transportmiddelen voor afvoer. Een schuifboot is een boot die op ...

VANDAAG 01|03

AMSTERDAM - In het onderzoek naar de zware mishandeling in de nacht van zaterdag 19 september op zondag 20 september 2020 op de Prins Hendrikkade heeft de politie afgelopen week een tweede verdachte aangehouden.


Het betreft een 21-jarige man uit Rotterdam. Op maandag 22 februari 2021 werd reeds een 34-jarige man uit Zoetermeer aangehouden. Beiden worden ervan verdacht in die bewuste nacht een 30-jarig man meerdere stoten en trappen te hebben gegeven, waardoor het slachtoffer ernstig, mogelijk zelfs blijvend, letsel opliep. Aan de zware mishandeling werd aandacht besteed in de ...

Headlines