Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 23:36:55 Brandgerucht (inci-02) Oudedijk Aegidiusstraat Rotterdam 170931 Prio Middel Eenheid | Bosland Kazernealarm Brandweer Rotterdam IBO...
maandag 21 januari 2019
TOP NIEUWS

GISTEREN 20|01

APELDOORN - Op zondag 20 januari heeft er rond 18:30 uur een ongeval plaatsgevonden op de Oesterzwam in Apeldoorn. Door nog onbekende oorzaak raakte de auto, welke onderweg was om een pizza's te bezorgen, van de weg en eindigde in de voortuin van een woning. Hierbij ramde het voertuig een muurtje.

 

Volgens omstanders was de automobilist op zoek naar een bepaald adres, maar werd hij afgeleid door een voorbijkomende scooter. De pizzabezorger kwam met de schrik vrij.

1/1

GISTEREN 20|01

APELDOORN - Er woedt brand op de zolderverdieping van een woning in de Coba Ritsemastraat in Apeldoorn. Het betreft een twee-onder-een-kap woning.


De bewoners hebben het huis op tijd kunnen verlaten, meldt de brandweer.

 

Blusvoertuigen en een hoogwerker zijn aanwezig om het vuur te bestrijden. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

GISTEREN 20|01

WAGENINGEN - Bij de jachthaven in Wageningen zou zondagmiddag 20 januari omstreeks 17:00 uur een roeiboot zijn omgeslagen. Er zouden vier mensen in hebben gezeten.


De brandweer is een zoekactie begonnen. Er zijn twee traumahelikopters opgeroepen en is er een politiehelikopter onderweg om te assisteren bij de zoekactie. Eén traumahelikopter werd enige tijd later weer afgemeld.

 

De brandweer vreest voor de opvarenden. "Met deze temperaturen is onderkoeling een groot risico. Daar komt ook nog eens bij dat het al donker is, wat zoeken nog extra lastig maakt", zegt de ...

1/1

GISTEREN 20|01

ARNHEM - De politie is een onderzoek gestart na een woninginbraak aan de Doeffstraat in Arnhem. Hierbij is de bewoner gewond geraakt. De politie komt graag in contact met getuigen.

 

Agenten kregen rond 21:00 uur het verzoek om naar de Doeffstraat te gaan omdat buurtbewoners hulpgeroep hoorden. Bij de woning aangekomen, troffen zij de bewoonster aan. Zij vertelde dat zij bij thuiskomst het vermoeden kreeg dat er was ingebroken in haar woning. Hierop belde zij haar partner die samen met een andere man naar de woning kwam. Toen bewoner zijn woning binnen ging, bleken de inbrekers ...

1/1

GISTEREN 20|01

AMSTERDAM - Zaterdagravond rond 19.00 uur heeft er in de Halmaheirastraat in Amsterdam een poging overval plaatsgevonden bij de sauna Wellness 1926. De politie is op zoek naar twee jonge daders (13-14 jaar) met donkere kleding.


De politie is specifiek op zoek naar een getuige welke kort na de overval gesproken heeft met de medewerkers van de sauna. Dit betreft een Marokkaanse man van rond de 40 jaar oud, kort zwart haar en een getrimde baard. Hij droeg een rode broek, een blauwe jas en had een roze boodschappentas bij zich. De politie wil heel graag in contact komen met deze ...

GISTEREN 20|01

APELDOORN - Op woensdag 9 januari 2019 werd er in een flat aan de Einsteinlaan een hennepkwekerij aangetroffen. De hele woning was ingericht voor de hennepteelt en er stonden in totaal 454 hennepplanten.

 

De hennepplanten werden inbeslaggenomen en vernietigd. Er was sprake van diefstal stroom en één verdachte werd aangehouden.

 

Heeft u een vermoeden van hennepteelt in uw buurt? Laat het de politie weten via telefoonnummer 0900-844 of neem contact op met Meld Misdaad Anoniem tel: 0800-7000.

1/1

GISTEREN 20|01

AMSTERDAM - Het Landelijk Team Onderwaterzoekingen van de politie en de vrijwilligers van het dregteam SOAD uit Urk is zondagmiddag bezig met onderzoek bij de Zuider IJdijk in Amsterdam. Hier werd gisteren een koffer met menselijke resten aangetroffen.

 

De koffer werd gisterochtend rond 11:20 door een voorbijganger aangetroffen op de oever van het IJ. Politiemensen kwamen ter plaatse en troffen in de koffer menselijke stoffelijke resten aan. De identiteit en de doodsoorzaak van het slachtoffer is volgens de politie nog niet vastgesteld. Dezelfde omstander die de politie gisteren ...

VRIJDAG 18|01

VLISSINGEN / ROTTERDAM - Vanmorgen is een 38-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats als zwartrijder in de trein op het station aangehouden. Kort daarop blijkt dat tegen hem een aanhouding buiten heterdaad is aangevraagd voor een dubbele straatroof in Rotterdam.

 

De meldkamer is vanmorgen door een medewerker van de NS gebeld over een zwartrijder in de trein vanuit Roosendaal richting Vlissingen. De man wil nergens aan mee werken. Als de trein in Vlissingen aankomt, gaan agenten op aanwijzing van de conducteur de treincoupe in. Daar treffen zij de verdachte aan. De man is ...

VRIJDAG 18|01

SPIJKENISSE - De partner van de 32-jarige vrouw die afgelopen zondag dood werd gevonden in een sloot achter haar woning aan de Jagerskreek, is vandaag heengezonden. Bij sectie is vooralsnog geen zekere doodsoorzaak naar voren gekomen. Vanaf het begin van het onderzoek werden door de politie alle scenario's open gehouden. Op dit moment lijkt het het meest waarschijnlijk dat er sprake is geweest van verdrinking, maar nader onderzoek moet dit nog uitwijzen. De man blijft daarom vooralsnog wel verdachte.


De man ontwaakte die ochtend rond acht uur en merkte dat zijn vrouw niet naast hem lag. ...

Headlines