Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:35:33 5 Ongeval Wegvervoer Materieel Hartelbrug Botlek Rotterdam Icnum 392959 Prio Eenheid | Politie Rotterdam-Rijnmond
woensdag 28 juli 2021
TOP NIEUWS

VANDAAG 28|07

HARSKAMP - De landing van een traumahelikopter heeft woensdagavond 28 juli veel bekijks getrokken in Harskamp.

 

De hulpdiensten rukten uit naar de Laarweg voor een medisch incident van een klein kind. De arts van de traumahelikopter is mee naar het ziekenhuis de Gelderse Vallei in Ede. Veel omwonenden kwamen op de helikopter af.

1/1

VANDAAG 28|07

BARNEVELD - Komende zaterdag wordt aan de Kapteijnstraat in Barneveld de 3x3NL Tour georganiseerd door basketbalvereniging Tower Jumpers, in samenwerking met de Nederlandse Basketbal Bond. De 3x3NL Tour is de 3×3 basketball tour van de Nederlandse Basketball Bond. Iedereen kan deelnemen door zich in te schrijven voor één van de 3x3NL voorronden, of je nu gezellig met je team in de zon een basketbaltoernooitje wil spelen of serieuze ambities hebt om je te plaatsen voor het NK 3×3 in Amsterdam.

 

Geen actieve basketballer, maar wel een liefhebber? Tijdens de 3x3NL toernooien geniet ...

1/1

VANDAAG 28|07

ROTTERDAM - De politie zoekt getuigen van een straatroof op de Plaszoom. Dinsdagavond tussen ongeveer 23.00 en 24.00 uur werd een 19-jarige Rotterdammer beroofd van zijn bankpas door twee daders. Onder bedreiging van een vuurwapen moest hij met een van hen op een bankje blijven zitten tot de andere dader geld van zijn rekening had gepind.


Het slachtoffer was vanuit Kralingen via het park aan de Kralingseplas op weg naar zijn huis. Omdat hij een lekke band had, liep hij met zijn fiets aan de hand. Op de Plaszoom kwam hij twee mannen tegen die hem aanspraken. In eerste instantie vroegen ...

1/1

VANDAAG 28|07

AMSTERDAM - Op zondag 6 juni is een afhaalrestaurant om 18.30 uur op de Roelof Hartstraat overvallen door een nog onbekende man. De politie deelt beelden van deze verdachte en van de overval, waarbij de medewerkers van het restaurant zich dapper verweren en de overvaller zonder buit de winkel uit jagen.

 

Overval
Drie medewerkers waren druk bezig met alle bestellingen van die avond, als precies om 18.30 een man met versnelde pas de zaak komt binnen gelopen. Bij de toonbank haalt hij een stroomstootwapen tevoorschijn. Hij zegt in het engels dat hij geld wil zien. De medewerkers ...

1/1

VANDAAG 28|07

AMSTERDAM - Op dinsdagavond 27 juli 2021 heeft een steekincident plaatsgevonden op het Bijlmerplein in Amsterdam-Zuidoost. Hierbij is een 49-jarige man gewond geraakt. De politie roept getuigen op zich te melden.


Rond 23.50 uur loopt het slachtoffer het politiebureau aan de Flierbosdreef binnen. Hij is gewond en blijkt slachtoffer te zijn geworden van een steekincident. Deze lijkt even ervoor plaats te hebben gevonden op het Bijlmerplein op een terras tegenover een fastfoodketen. De man is aanspreekbaar naar een ziekenhuis overbracht.

 

Oproep

De recherche onderzoekt de ...

1/1

VANDAAG 28|07

TERSCHUUR - Woensdagmiddag 28 juli is een scooterrijder rond 15:20 uur hard onderuitgegaan op de Eendrachtstraat in Terschuur.

 

De scooterrijder is na een controle in de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De scooter is bij buurtbewoners achtergelaten. Hoe de valpartij kon ontstaan is onbekend.

VANDAAG 28|07

NIJKERK - Woensdag 28 juli is op het evenemententerrein in Paasbos de mega xxl kermis geopend. Nadat de kermis vorig jaar door corona niet kon doorgaan is deze nu terug van weggeweest.

 

Vanwege de coronaregels kan er maar in één richting gelopen worden. De beveiliging is hiervoor ingeschakeld om dit te handhaven. Ook de Nijkerkse handhaving was op de startmiddag aanwezig.

 

De kermis is tot a.s zaterdag in Nijkerk.

MAANDAG 26|07

HARDERWIJK - In de nationale verkiezing van de meest toegankelijke gemeente van Nederland is Harderwijk doorgedrongen tot de halve finale. Van de 352 gemeenten in Nederland bleven er in de eerste ronde 12 over waaronder Harderwijk.

 

Op de campagne website van Meest Toegankelijke Gemeente van Nederland heeft Harderwijk een eigen pagina met meer informatie.

 

Wethouder Gert Jan van Noort onderstreept dat het ook in deze halve finale niet gaat om het winnen maar om ervan te leren: "Harderwijk wil een gastvrije en toegankelijke gemeente zijn voor iedereen. Stemmen op de gemeente ...

MAANDAG 26|07

WAGENINGEN - zondag 25 juli 2021, omstreeks 00.00 uur, heeft er een bedreiging met een vuurwapen plaatsgevonden op de kruising Junusstraat / Kapelstraat in Wageningen. Hierbij zijn twee personen gezien die voldoen aan de volgende signalementen:


Persoon 1:
- Getinte huidskleur;
- Tussen de 14 en 17 jaar oud;
- +/- 1.50 meter lang, opvallend klein;
- Smal postuur
- Zwart gekleed met capuchon dragend op hoofd;
- Schoudertasje, schuin dragend
Persoon 2:
- Negroïde man;
- Kort koeshaar
- +/- 17 jaar oud;
- Tenger postuur;
- Parka-achtige zwarte jas

 

Heeft u iets gezien en/of gehoord of kent u ...

Headlines