Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:32:25 1 Ongeval Wegvervoer Letsel Nieuwe Binnenweg Rotterdam Icnum 567126 Prio Eenheid | Politie Rijnmond (Persalarm)
zondag 17 november 2019
TOP NIEUWS

VANDAAG 17|11

AMERSFOORT - Op de Leusderweg zijn zondag 17 november meerdere fietsers gewond geraakt bij een zwaar ongeval.

 

Een automobilist heeft vermoedelijk meerdere fietsers aangereden. Mogelijk gaat het om 3 slachtoffers. Een traumahelikopter uit Amsterdam is ook opgeroepen.

 

Het traumateam is druk bezig met de slachtoffers. Er zijn voor de medische assistentie ook 3 ambulances ter plekke en een rapid responder. De gehele Leusderweg is afgesloten.

 

Voor het incident is ook een tweede traumahelikopter ter plaatse gekomen.

1/1

VANDAAG 17|11

APELDOORN - Voor de derde keer in een week tijd sprong er een waterleiding in de Oranjestraat in Apeldoorn.

 

Vrijdagochtend werd de eerste lekkage ontdekt door buurtbewoners. De politie kwam ter plaatse en sloot de straat af met linten. Toen Vitens ter plaatse kwam werden er hekken geplaatst. Vitens startte direct herstelwerkzaamheden maar dit ging niet helemaal zoals gepland, tijdens de werkzaamheden knapte de leiding iets verderop weer. Bewoners hadden om die reden enige tijd geen tot weinig water.

 

Zaterdagochtend, kwam er iets verderop in de straat water uit de grond, ...

VANDAAG 17|11

HILVERSUM - Een man is zondagochtend 17 november even voor 10:30 uur zwaargewond geraakt bij een vechtpartij op de Prins Bernardstraat in Hilversum. Naast de politie en ambulancedienst, kwam ook een traumahelikopter ter plaatse. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het UMC Utrecht gebracht. Over zijn huidige toestand is momenteel niets bekend.

 

De politie doet onderzoek naar wat er zich precies op straat heeft afgespeeld. Hiervoor was het plaats delict afgezet.

 

Al snel na het incident is er een Burgernet verstuurt:
Prins Bernardstraat Hilversum is een ...

VANDAAG 17|11

VOORTHUIZEN - Aan de Woudweg tussen Voorthuizen en Nijkerk is de brandweer rond het middaguur uitgerukt voor een brandmelding in een chalet.

 

Een centraaldoos was in het plafond helemaal weggebrand. De lamp die daar aan hing is gaan smelten en op een dekbed gekomen, het dekbed heeft daardoor geschroeid. De brandweer heeft een nacontrole gedaan en de centraaldoos uit het plafond gehaald. Het gezin een man en een vrouw met een baby kwamen met de schrik vrij en konden gelukkig op tijd naar buiten.


Voorlopig is het chalet onbewoonbaar.

VANDAAG 17|11

WAGENINGEN - Bij het asielzoekerscentrum aan de Bosrandweg in Wageningen heeft zaterdagavond een kleine keukenbrand gewoed. De vlam was in een afzuigkap geslagen.

De brandweer schaalde flink op. In totaal kwamen 2 blusvoertuigen en een hoogwerker ter plaatse. Bij aankomst hadden de bewoners inmiddels het vuur geblust.

 

De beveiliging heeft vanwege de rookontwikkeling een 50 tal appartementen tijdelijk ontruimt. Nadat de brandweer de situatie onder controle had, konden de bewoners weer naar hun appartement. Leuke bijkomstigheid was dat ook zwarte piet met de brandweer was meegekomen.

...

GISTEREN 16|11

EDE - Aan de Paul Gabrielstraat in Ede is zaterdagmiddag een waterleiding geknapt. De straat is daardoor onder water komen te staan. Het water komt achter de geluidswal vandaan.

 

Vitens is inmiddels ter plaatse, deze gaan de hoofdleiding afsluiten. Dit moet op verschillende plekken gebeuren.


Volgens de Handhaving gaat het afsluiten ongeveer anderhalf uur duren. Dan kan Vitens gaan zoeken naar de oorzaak en deze verhelpen. Het water loopt al wel de tuinen in, maar nog niet de huizen. Handhaving is samen met de gemeente Ede bezig om een aantal paden af te sluiten.

 

Volgens ...

GISTEREN 16|11

APELDOORN - Terwijl de politie zich bezig hield met de demonstranten deelde zwarte pieten op het stationsplein pepernoten uit. Dit zorgde voor blije gezichten van zowel van de ouders als kinderen.

 

De Sint kwam dit jaar aan met de stoomtrein op het centraal station in Apeldoorn en vervolgde zijn tour door het centrum van Apeldoorn en eindigde op het Raadhuisplein.

Meerdere demonstranten werden tijdelijk in gesloten en of aangehouden. Zo ook op de Kalverstraat waar de ME de groep voetbal supporters tegen hield.

 

De intocht is volgens de politie rustig verlopen.

...

VANDAAG 17|11

Otterlo - De Politie zoekt in Otterlo en omgeving een Volvo S40. Rond 15.00 werden 3 inbrekers overlopen in Otterlo, aan de Pothovenlaan, waren 2 vrouwen en 1 man. getuigen wilden ze vasthouden. Werden echter bespoten met traangas.

 

De Politie doet ter plaatse onderzoek. 

DONDERDAG 14|11

BARNEVELD - Alleen met een ontheffing mag u een vreugdevuur organiseren. Aanvragen kan tot en met maandag 16 december 2019. Alle aangevraagde locaties worden van tevoren door de brandweer en milieu getoetst voordat een gedoogschikking wordt afgegeven. Zie: vreugdevuur organiseren.

 

Carbid schieten mag alleen met een ontheffing. Aanvragen kan tot en met maandag 16 december 2019. Ontheffingen worden alleen verleend voor oudejaarsdag (dinsdag 31 december 2019) tussen 12:00 - 16:00 uur. Zie carbid schieten.

...

Headlines