Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 18:06:40 (dia: Ja) Ambu 17157 Haastrechtstraat 3079DC Rotterdam Rottdm Bon 80383 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-157
donderdag 02 juli 2020
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 02|07

VLAARDINGEN - Een tip over stankoverlast bracht de politie half maart naar een hennepkwekerij in een woning aan de Bachstraat in Vlaardingen. In de woning werden 200 hennepplanten aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen samen met verschillende gegevensdragers. De 43-jarige bewoner werd op heterdaad aangehouden. Uit onderzoek bleek dit om een grootschalige hennepkwekerij te gaan. In de afgelopen dagen werden er nog eens vier verdachten aangehouden en werd er onder andere een groot geld bedrag in beslag genomen.

 

Na de ontdekking van deze hennepkwekerij startte de politie een ...

VANDAAG 02|07

EDE - Donderdagmiddag 2 juli rond 15.50 uur werd een gaslucht geroken in een portiek van een flatgebouw aan de Anjelierlaan in Ede.

 

De brandweer heeft 6 woningen laten ontruimen. Woonstede is ook geweest om de brandweer toegang te verschaffen in de technische ruimte van de flat. In één van de woningen is een kleine gaslekkage ontdekt. Een speciaal bedrijf zal het gat gaan dichten. Er zijn geen gewonden gevallen.

VANDAAG 02|07

EMMEN - Op de N862, de weg van Emmen naar Klazienaveen, heeft zich donderdagmiddag een aanrijding voor gedaan. Het betrof een kopstaart botsing.

 

Door onbekende oorzaak is een personenauto onder een oplegger van een vrachtwagen gereden. De schade is dusdanig dat de personenauto total-loss is. Niemand raakte bij de aanrijding gewond.

VANDAAG 02|07

VEENENDAAL - Donderdagmiddag 2 juli rond 15.00 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Veldweg in Veenendaal.

 

Bij het ongeval tussen een auto en een fietsster is de fietsster dusdanig gewond geraakt dat een Mobiel Medisch Team (MMT) met de traumahelikopter is ingevlogen om assistentie te verlenen. De helikopter is geland op een grasveld in de buurt. Na stabilisatie is de fietsster per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis.

VANDAAG 02|07

EDE - Donderdagmiddag 2 juli werd er een erehaag gevormd voor de overleden Shelley in de Lucas de Kockstraat in Ede. Shelley Bosch kwam op dinsdag 23 juni door messteken om het leven in haar woning. Haar vriend van 23 is aangehouden als verdachte.

 

Vandaag is de uitvaart van Shelley. Haar moeder heeft een oproep gedaan om een erehaag te vormen met witte rozen vanaf de Lucas de Kockstraat naar crematorium het Slingerbos.

VANDAAG 02|07

AMERSFOORT - Donderdagochtend 2 juli heeft de dienst specifieke interventies DSI (arrestatieteam) een inval gedaan bij een bedrijf aan de Stuwdam in de wijk De Wieken in Amersfoort. Het gaat om een pand waar een transportbedrijf zit gevestigd. Het pand zou deels worden onderverhuurd. De inval bij het bedrijf zou rond 6.00 uur vanmorgen hebben plaatsgevonden.

 

Rond 15.30 uur werden dure bolides van enkele tonnen, waaronder Mercedes, Lamborghini, Audi en motoren uit de loods gehaald en met bergers vervoerd naar een beveiligde opslag in Amsterdam. Ook werden vrachtwagens, een ...

VANDAAG 02|07

WAGENINGEN - Op het WUR terrein in Wageningen is donderdag 2 juli een oersoon ernstig gewond geraakt. Het incident vond plaats op de WUR Radix Agros Klima Serre Geb. 109 Bornsesteeg. Volgens een getuige was er een medewerker op het dak bezig met werkzaamheden. Vervolgens is hij door het dak gezakt en op de betonnen vloer terecht gekomen.

 

De traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) is naast het terrein geland. Het slachtoffer is onder begeleiding van de trauma arts met zwaar letsel naar het Radboud in Nijmegen gebracht.

VANDAAG 02|07

EDE / ARNHEM - In de nacht van 29 op 30 juni werd bij een woninginbraak in Ede een auto gestolen. Agenten van de Landelijke Eenheid kregen het gestolen voertuig in de gaten en volgden deze. De auto werd op de Amsterdamseweg in Arnhem aan de kant gezet. Zij hielden de bestuurder van de auto, een man van 28 jaar uit Ede, aan op verdenking van heling.

 

Politie Ede doet het onderzoek naar de woninginbraak en diefstal auto.

GISTEREN 01|07

REGIO - Wilt u gebruik maken van een ontstoppingsbedrijf? Let dan goed op of dit het juiste bedrijf is. Er zijn namelijk oplichters actief die zich voordoen als een lokaal bedrijf en een te hoog bedrag in rekening brengen.


Wat kunt u doen? Controleer de zoekresultaten goed en zoek naar ervaringen van andere klanten. Bespreek van tevoren wat de kosten zijn.

Headlines