Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:18:57 (dia: Ja) Ambu 17111 Tapuitstraat 3083WL Rotterdam Rottdm Bon 61521 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 17-111

Ambulance 17-111

maandag 10 mei 2021
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 09|05

ARNHEM - Aan de Dragonstraat in Arnhem heeft zondagavond 9 mei en steekincident plaatsgevonden. Bij het steekincident is een man gewond geraakt. Volgens 112 Meldingen Arnhem werden de hulpdiensten om 21:54 uur opgeroepen. Het slachtoffer is in kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd.


De politie startte ter plaatse met een groot onderzoek en kamde de omgeving in de uren na het incident uit met zoeklichten. Wie meer weet of iets gezien heeft, wordt gevraagd de politie te bellen.

GISTEREN 09|05

AMERSFOORT - Zondagmiddag 9 mei rond 17.30 uur heeft een verkeersongeval plaatsgevonden op de kruising van de Ringweg Kruiskamp met de Liendertseweg in Amersfoort. Op de kruising zijn de verkeerslichten defect. Of dit de aanleiding van de botsing is, is niet duidelijk.

 

Twee personenauto's kwamen met elkaar in botsing, waarbij een auto in de flank werd geraakt. Niemand raakte gewond bij het verkeersongeval. Het verkeer ondervond enige hinder van de aanrijding. Een bergingsbedrijf heeft de twee auto meegenomen.

GISTEREN 09|05

AMERSFOORT - Op de Nijkerkerstraat in Amersfoort is zondagmiddag rond 15:00 uur een automobilist tegen een lantaarnpaal gebotst. De bestuurder raakte niet gewond bij het ongeval. De schade is behoorlijk door het eenzijdige ongeval.

 

Een ambulance verpleegkundige is ter plaatse om het slachtoffer op verwondingen te controleren. Bij de bestuurder werd een speeksel- en blaastest afgenomen. Gedurende de afhandeling van het ongeval was een rijbaan afgesloten.

GISTEREN 09|05

AMERSFOORT - Aan de Energieweg in Amersfoort is zondagmiddag 9 mei een auto onderaan het talud beland. Niemand raakte niet gewond maar de schade aan de auto is groot.

 

De bestuurder is wel door ambulance verpleegkundigen onderzocht maar hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval exacte heeft kunnen gebeuren is nog onbekend.

GISTEREN 09|05

KAMPEN - Zondagmorgen 9 mei rond 10.50 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Wadloper in Kampen. Een personenauto is tijdens een achtervolging foor de politie in een slip geraakt en heeft daarbij meerdere verkeersborden en lantarenpalen geramd. Drie personen zijn aangehouden. Ze zijn overgebracht naar het politiebureau.

 

Waarom de inzittenden op de vlucht waren voor de politie, is niet bekend. De politie doet onderzoek naar het incident.

GISTEREN 09|05

APELDOORN - In de nacht van zaterdag op zondag 9 mei is brand uitgebroken bij basisschool De Marke aan de Holtrichtersveld in Apeldoorn. Volgens 112 Meldingen Apeldoorn werd de brandweer om 02:22 uur gealarmeerd.

 

Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit het dak en was de rook in een groot deel van de Apeldoornsewijk de Maten te zien. De brandweer schaalde op naar 'grote brand' dit houdt in dat er drie blusvoertuigen ter plaatse komen. Naast de drie blusvoertuigen waren er ook twee waterwagens, een slangenwagen en ondersteund materiaal ...

GISTEREN 09|05

ROTTERDAM - In de nacht van zaterdag op zondag 9 mei rond 01.20 uur is brand ontstaan in een personenauto aan de Igor Stravinskisingel in Rotterdam.

 

De personenauto stond op een parkeerplaats en is volledig uitgebrand. Hoe de brand in de personenauto is ontstaan, is niet bekend. De brandweer heeft de brand geblust. Bij de brand is niemand gewond geraakt. De personenauto werd later de dag afgesleept door het bergingsbedrijf.

VRIJDAG 07|05

APELDOORN - Het gebouw van de politieacademie aan de Arnhemseweg moet grondig worden gerenoveerd. Daarom verhuizen de studenten van de politieacademie voor 1 jaar naar de Deventerstraat 46.

 

Vanaf 14 juni zal het pand officieel door de studenten in gebruik worden genomen. In verband met wat kleine aanpassingen kunt u binnenkort al bedrijvigheid zien rondom het pand.

VRIJDAG 07|05

GEMEENTE BARNEVELD - Heeft u een plan om uw leefomgeving meer duurzaam of gezelliger te maken? Bent u ondernemer en ziet u kansen voor Barneveld? Ben je een jongere en mis je iets in onze gemeente? Vindt u dat er meer aandacht moet komen voor een bepaald onderwerp of bepaalde groep mensen? De gemeenteraad is nieuwsgierig naar uw ideeën of oplossingen.

 

Denk aan ideeën over de openbare ruimte, groen, verkeer, milieu, jongeren, ouderenzorg, gezondheid, werken, horeca.

 

Hoe werkt het?
Stuur voor 27 mei uw ideeën naar [email protected] Schrijf kort en bondig. ...

Headlines