Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 05:54:49 Ambu 17113 Dunantstraat 3024BD Rotterdam Rottdm Bon 151476 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-113
maandag 30 november 2020
TOP NIEUWS

VANDAAG 30|11

NIJKERK - Aan de Fenteler in Nijkerk is in de nacht van zondag op maandag, omstreeks 01:30 uur, een forse brand achter een woning uitgebroken.

 

De hulpdiensten rukte na de melding groots uit. De brand werd opgeschaald naar middelbrand en later naar grote brand waardoor ook brandweer Zwartebroek werd opgeroepen. De brand welke woedde een een schuur met overkapping aan de achterzijde van de woning was lange tijd uitslaand.

 

De bewoonster is nagekeken door het ambulancepersoneel. Haar woning is voorlopig onbewoonbaar. Stichting Salvage is ter plaatse en ondersteunt in de ...

VANDAAG 30|11

BUNSCHOTEN - Op zondag 29 november rond 22:44 uur is de brandweer opgeroepen voor een brand op een zolder van een woning aan de Leeuwerik in Bunschoten. Twee politiewagens waren snel aanwezig en zijn meteen gaan zoeken naar een mogelijke brandhaard. Ze hebben bij de woning van de melding op de ramen lopen bonken.

 

Een bewoner deed verbaast de deur open. Ondertussen was ook de brandweer aangekomen. Brandweerlieden hadden meteen een lange slang uitgerold, die de zolder zal kunnen bereiken. Uiteindelijk bleek de inzet van de brandweer niet nodig. Volgens een brandweerman ging het om ...

VANDAAG 30|11

ZWOLLE - Zondagavond 29 november rond 22.15 uur is een vrouw gewond geraakt bij een mogelijk steekincident aan de Luttenbergstraat in Zwolle. De vrouw werd aangetroffen met een flinke snijwond. Na behandeling van het ambulancepersoneel werd het slachtoffer overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving.

 

Wat de toedracht van het steekincident is geweest, is niet duidelijk. De politie doet onderzoek naar de toedracht en vraagt getuigen zich te melden.

GISTEREN 29|11

AMERSFOORT - Zondagavond is een automobilist met zijn voertuig tegen een lantarenpaal geknald op de Kersenbaan in Amersfoort. De bestuurder van de auto raakte licht gewond en hoefde na controle in de ambulance niet mee naar het ziekenhuis.

 

De schade aan de lantarenpaal en aan het voertuig waren fors. Een deel van de straat is tijdelijk afgesloten. De oorzaak van het ongeval is onduidelijk. Een berger neemt het voertuig mee.

GISTEREN 29|11

ROTTERDAM - Zondagavond 29 november rond 20.00 uur is een 28-jarige Rotterdammer gewond geraakt bij een steekincident in de buurt van het metrostation Maashaven aan de Brielselaan in Rotterdam. Het slachtoffer werd na behandeling van het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis, zijn toestand is zorgelijk. Ook een traumateam werd ingezet om het ambulancepersoneel te assisteren.

 

Wat de toedracht van de steekpartij is geweest, is niet duidelijk. Onderzoek zal moeten uitwijzen wat er precies gebeurd is.

1/1

GISTEREN 29|11

BENNEKOM - Zondagavond 29 november rond 20.05 uur is op het kruispunt van de Maanderdijk en Harnsesteeg in Bennekom door onbekende oorzaak een auto in de sloot terechtgekomen. De auto is over een duiker heen gereden.

 

De bestuurster is hierbij niet gewond geraakt. Samen met de politie heeft ze de verzekeringspapieren ingevuld. De auto werd door een berger meegenomen.

GISTEREN 29|11

AMERSFOORT - Zondagavond 29 november rond 19.00 uur heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een bezorgauto en fietser op de Ringweg Kruiskamp in Amersfoort. De fietser raakte bij het ongeval gewond. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel gecontroleerd.

 

Hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren, is niet duidelijk. Onderzoek zal moeten uitwijzen wat de toedracht van de aanrijding is geweest.

WOENSDAG 25|11

EDE - Over twintig jaar ziet de wereld er weer anders uit dan nu. Maar hoe precies is natuurlijk helemaal de vraag. Op initiatief van burgemeester René Verhulst worden inwoners, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties komende periode gevraagd om mee te denken hoe men in 2040 verwacht te wonen, werken en recreëren in gemeente Ede. Heeft u een duidelijk beeld van hoe Ede er in 2040 zal uitzien? En schrijft u graag verhalen of kunt u goed vertellen? Doe dan mee aan Ede2040.

 

Burgemeester René Verhulst: "Niets is zo moeilijk als het voorspellen van de toekomst. We weten ...

DINSDAG 24|11

BARNEVELD - De politie krijgt de laatste weken veel meldingen van overlast door vuurwerk in Barneveld. Vuurwerk afsteken is strafbaar.


Handhaving en politie maken werk van illegaal afgestoken vuurwerk. In de afgelopen week hebben handhavers een voertuig staande gehouden van waaruit al rijdend zwaar vuurwerk werd gegooid. Ook in de auto bleek vuurwerk aanwezig. De bestuurder is aanhouden en bekeurd. Er volgt nog een zitting bij de rechter.


Normaal gesproken is het afsteken van vuurwerk alleen toegestaan tijdens de jaarwisseling. De aankomende jaarwisseling is de verkoop en het afsteken van ...

Headlines