Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:34:22 Ambu 17131 Abraham Van Der Knaapkade 3059SP Rotterdam Rottdm Bon 120165 Prio Hoog Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-131
zaterdag 26 september 2020
TOP NIEUWS

DINSDAG 22|09

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Bij het vullen van een zonneboiler van een woning aan de Dorpsstraat in Capelle aan den IJssel is dinsdagmiddag iets mis gegaan. Door een nog onbekende oorzaak ontstond er een lekkage van de vermoedelijke stof Glycol.

 

De brandweer besloot de straat volledig af te sluiten en de omliggende woningen te ontruimen. De brandweer bekijkt hoe de lekkage verholpen kan worden.

MAANDAG 21|09

ROTTERDAM - De politie heeft maandagmiddag een persoon aangehouden nadat hij gedreigd had zijn woning aan de Achillestraat in Rotterdam mogelijk op te blazen. Omdat niet duidelijk was wat er precies aan de hand was werden meerdere hulpverleners ter plaatse gevraagd. Naast een arrestatieteam van de politie kwam er ook een Quick Response Team van de brandweer ter plaatse.

 

Met kogelwerende vesten aan gingen de brandweer en de politie uiteindelijk naar de woning. Aldaar kon de persoon worden aangehouden en naar het ziekenhuis worden gebracht. Het is niet bekend of de gaskraan ...

1/1

MAANDAG 21|09

ROTTERDAM - Op de hoek van Nieuwenoord en Vegelingsoord is zondagavond door nog onbekende verdachten geschoten. Agenten vonden geen slachtoffer, wel twee hulzen. Onderzoek naar wat zich daar heeft afgespeeld is in volle gang. De opsporing spreekt hiervoor graag met mensen die informatie hebben.


Getuigen melden zondagavond 20 september omstreeks 23.00 uur twee schoten. Een getuige hoorde hier geruzie aan vooraf gaan. Na het schieten zou een auto zijn weggereden.

 

Agenten die op de melding afkwamen, troffen niemand aan. Geen daders, maar ook geen slachtoffer. Na onderzoek in de ...

MAANDAG 21|09

ROTTERDAM - In de nacht van zondag op maandag 21 september, rond 1.00 uur, heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Brede Hilledijk in Rotterdam.

 

Een automobilist is met zijn voertuig frontaal tegen een boom gebotst, de brokstukken liggen over de weg bezaaid. De bestuurder werd niet meer aangetroffen bij de auto. De politie heeft de weg afgesloten en doet onderzoek.

 

Een berginsbedtijf zal de auto en de brokstukken opruimen.

1/1

ZONDAG 20|09

ROTTERDAM - Donderdagavond werd het lichaam van een 41-jarige vrouw overleden gevonden in een portiek aan de Bree in Rotterdam. De politie hield een man aan, zijn rol wordt nog onderzocht. Voor het onderzoek is de politie op zoek naar mensen die donderdagmiddag of –avond iets bijzonders hebben gezien of gehoord in de omgeving van de kruising Bree/ Groene Hilledijk.


De politie wil graag weten wat er aan het overlijden van de vrouw vooraf is gegaan en doet nader onderzoek naar de man die in de portiek bij haar was en haar aan het reanimeren was toen de hulpdiensten aan kwamen. Graag ...

DINSDAG 22|09

ROTTERDAM - Op maandag 21 september rond 17.45 uur is een vrouw in een elektrische rolstoel beroofd van haar mobiele telefoon aan de Spinozaweg. De politie is op zoek naar getuigen.


De mevrouw in kwestie kwam uit de tabakszwinkel op de Spinozaweg en reed in haar elektrische rolstoel richting het Spinozapark. Ze beëindigde net een telefoongesprek en wilde haar telefoon opbergen in haar tas die op haar schoot lag. Op dat moment werd zij rechts ingehaald door een man op een fiets waarbij hij riep dat ze moest oppassen en rukte hij de telefoon uit haar handen. De vrouw is nu niet alleen ...

DINSDAG 22|09

ROTTERDAM - Donderdag 17 september werd het lichaam van een 41-jarige vrouw gevonden in een portiek aan de Bree in Rotterdam. De politie hield haar partner aan. Gister besliste de rechter-commissaris dat de verdachte ten behoeve van het onderzoek nog voor tenminste drie dagen vast blijft zitten. Voor dit onderzoek is de politie dringend op zoek naar mensen die de vrouw donderdagavond nog hebben gezien en meer kunnen vertellen over haar toestand.


De vrouw en man woonden beiden in de portiek waar de vrouw later op de avond levenloos door de hulpdiensten is aangetroffen. Het staat nog niet ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren