Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 18:56:43 (dia: Ja) Ambu 17155 Sinclair Lewisplaats 3068ED Rotterdam Rottdm Bon 9856 Prio Middel Eenheid | Ambulance 17-155

Ambulance 17-155

vrijdag 22 januari 2021
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 21|01

ROTTERDAM - Drie vuurwapens zijn gisteren van straat gehaald. Eén ervan naar aanleiding van een tip van een burger. De burgers zijn het wapengekletter zat. Dit zorgt voor té veel slachtoffers en verdriet bij nabestaanden.


Het eerste vuurwapen werd aangetroffen door de bewoonster, in een papiercontainer die bij een woning aan de Gerrit Rietveldstraat stond. Zij alarmeerde de politie, die het vuurwapen in beslag nam en in de woning een 18-jarige Rotterdammer aanhield.

 

Dames aangehouden
Op de Charloisse Lagedijk controleerden agenten woensdagvond rond half negen een auto, met ...

1/1

WOENSDAG 20|01

LANDELIJK - Op woensdag 20 januari heeft Marktplaats een groot aantal advertenties verwijderd van aangeboden thuisbezorgd-kleding. De kleding van thuisbezorgd werden massaal te koop aangeboden om de avondklok te omzeilen.

 

Voor de kleding werden hoge prijzen gevraagd. Ook kleding van andere maaltijdbezorgers werden aangeboden. Ondanks het verwijderen van de advertenties van Marktplaats, is de handel niet gestopt. Op andere platformen wordt de kleding nog aangeboden. Een van die platformen is Facebook. Het is niet bekend of Facebook de advertenties gaat verwijderen.

...

WOENSDAG 20|01

HOOGVLIET ROTTERDAM - Woensdagmorgen 20 januari rond 9.45 uur was brand ontstaan in een flatwoning op de eerste etage aan de Stolpmand in Hoogvliet Rotterdam.

 

Bij de brand kwam veel rook vrij. De brandweer heeft de brand snel weten te blussen. Een vrouw met een baby zijn uit de flatwoning gehaald en werden in een ambulance gecontroleerd op rookinhalatie.

 

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is niet bekend. Stichting Salvage zal zorgen voor de schadeafhandeling en de bewoners bijstaan

1/1

DINSDAG 19|01

ROTTERDAM - Een man dacht dinsdagochtend een telefoonwinkel aan de Hillevliet te overvallen. Hij kwam binnen met een vuurwapen. De eigenaar van de zaak liet dit echter niet zomaar gebeuren en overmeester de overvaller die uiteindelijk gewond en zonder buit de zaak verlaat.


Het is zo tien voor elf 's morgens als een jongen, de winkeleigenaar schat hem 17 of 18 jaar, met een vuurwapen en een grote, roze rolkoffer de telefoonwinkel binnen komt met de intentie deze te overvallen. De winkeleigenaar laat zich echter niet zomaar overvallen en gaat de aanval in. Er ontstaat een worsteling en de ...

1/1

DINSDAG 19|01

ROTTERDAM - Maandagochtend ontdekte een voorbijganger kogelgaten in een restaurant aan de Nieuwe Binnenweg. Een nacht later werd een pand aan de Abraham van Stolkweg beschoten. In beide gevallen raakte niemand gewond. De politie houdt er rekening mee dat er een verband is tussen de twee incidenten. Getuigen die meer kunnen vertellen zijn zeer welkom.

 

Maandagochtend 18 januari rond 08:00 uur werden agenten door een voorbijganger aangesproken op de Nieuwe Binnenweg dat er verderop bij een restaurant kogelgaten in de ruit zouden zitten. Op zowel de begane grond als de eerste ...

DONDERDAG 14|01

ROTTERDAM - In Rotterdam is maandag 11 januari een 29-jarige medewerker van de politie aangehouden op verdenking van ontucht. De man was in dienst als medewerker arrestantenzorg in een Rotterdams cellencomplex en zou daar een 22-jarige vrouwelijke arrestant hebben misbruikt.


Het incident vond in augustus 2020 plaats. Nadat de vrouw melding maakte van het incident werd direct een onderzoek gestart. De politiemedewerker werd daarop door zijn werkgever buiten functie gesteld. De Rotterdammer is donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die heeft bepaald dat de verdachte 14 dagen ...

WOENSDAG 13|01

ROTTERDAM - Woensdag rond 11.30 uur vond een overval plaats op een tankstation aan de Adriaan Volkerlaan in Rotterdam.


De dader dreigde met een mes en deed een greep uit de kassa. Daarna ging hij er lopend vandoor. Agenten stelden een onderzoek in de omgeving in waarbij ook de politieheli werd ingeschakeld. Helaas werd de verdachte niet aangetroffen.

 

De politie doet onderzoek naar deze overval en zoekt getuigen die de overval gezien hebben of rond dat tijdstip iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Adriaan Volkerlaan. De verdachte was gekleed in een donkerblauwe regenjas ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren