Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 01:17:10 Ambu 17141 Montessoriweg 3083AN Rotterdam Rottdm Bon 51504 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-141
dinsdag 20 april 2021
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 19|04

NEDERLAND - Voor het eerst is via Tekenradar.nl onderzoek gedaan naar waar teken bijten. Bij kinderen bijten teken zich vaker vast op hoofd en nek, en bij volwassenen vooral op de benen. Teken bijten zich minder vaak vast in de huid rond de schaamstreek. Maar als ze daar bijten, worden ze wel later dan gemiddeld ontdekt en verwijderd. Dit verhoogt de kans op de ziekte van Lyme. Het tekenseizoen is weer begonnen: controleer jezelf en meld tekenbeten op Tekenradar.nl.

 

Week van de teek 2021
Deze week is het de week van de teek. "Dit jaar zagen we half februari, tijdens een warmere ...

1/1

GISTEREN 19|04

ROTTERDAM - Bij een steekincident op Overschiese Kleiweg in Overschie raakten maandagavond 19 april rond 19.05 uur twee mannen (37 en 50 jaar) zwaar gewond.

 

Beide mannen zijn naar het ziekenhuis gebracht en aangehouden. Onderzoek naar toedracht loopt. Iets gezien of meer info? Bel 112!

1/1

GISTEREN 19|04

ROTTERDAM - Op zondagavond 18 april rond 21.45 uur kreeg de politie een melding dat er schoten waren gehoord op Maeterlinckweg in Rotterdam. Toegesnelde agenten troffen verschillende hulzen en twee auto's die geraakt waren door kogels. De politie doet onderzoek naar het incident en kan de hulp van getuigen hierbij goed gebruiken.


Ter hoogte van het crematorium aan de Maeterlinckweg in Rotterdam Zuidwijk klonken zondagavond rond 21.45 uur meerdere knallen. De politie trof een tiental hulzen aan en een patroonhouder van een vuurwapen. Ook raakten twee geparkeerde auto's beschadigd door kogels. ...

1/1

GISTEREN 19|04

NEDERLAND - Alle taxi's in Nederland schoon en stil in 2030. En vanaf 2025 in de grote steden. Over die ambitie maakt staatssecretaris Van Veldhoven vandaag afspraken met zes grote steden en diverse partijen uit de taxisector. Met deze heldere ambitie komt er duidelijkheid voor taxiondernemers, die hierdoor de komende jaren gericht kunnen investeren in schone en stille taxi's. En het geeft verdere invulling aan de afspraak uit het Klimaatakkoord om transport te verduurzamen. De afspraken worden de komende tijd verder uitgewerkt.

 

Vrij van uitlaatgassen en stil
Zes grote gemeenten ...

ZONDAG 18|04

ROTTERDAM - Zondagmiddag 18 april 2021 is brand ontstaan in een restaurant aan het Groenendaal in Rotterdam. De hulpdiensten werden volgen 112 Meldingen Rotterdam om 16:44 uur ingeschakeld.

 

Bij aankomst van de brandweer was de brand al uitslaand aan de achterkant van het restaurant. Vanwege de hevigheid van de brand werd opgeschaald naar middelbrand. Door de inzet van de hulpdiensten werd de omgeving ruim afgezet door de politie. Door de brand ontstond veel schade in het restaurant.

 

Over de oorzaak is nog niks bekend. Voor zover bekend raakte niemand gewond.

...

ZATERDAG 17|04

ROTTERDAM - Gistermiddag, vrijdag 16 april, van 14.30 - 21.30 uur ging de wijk Ommoord in Rotterdam 'op slot'. Om eruit te komen, moest je je zaken op orde hebben en je aan de verkeersregels houden.

 

Omdat er veel verkeersoverlast gemeld wordt in de wijk Ommoord in Rotterdam, zetten de wijkagenten van Ommoord de verkeersactie 'Ommoord Op Slot' uit. Deze actie is al eerder uitgevoerd en de resultaten van gisteren lieten zien dat deze controle nog steeds nodig is.

 

Alle bestuurders die de wijk Ommoord in of uit wilde, hadden een grote kans om gecontroleerd te worden. Er ...

MAANDAG 12|04

ROTTERDAM - Bij een verkeersongeval aan de Parkkade op zondagavond 11 april rond 19.00 uur raakten drie personen gewond waarvan één slachtoffer ernstig letsel opliep. Er wordt al langere tijd verkeersoverlast gemeld op de Parkkade. De politie controleert hier bijna dagelijks en hoopt hiermee de overlast de kop in te drukken.

 

Rond 19.00 uur op die zondagavond haalde een auto met hoge snelheid een andere auto in op de Parkkade in Rotterdam. De auto met hoge snelheid klapte daarbij op een andere auto. Dit resulteerde in drie gewonden, waarvan één slachtoffer met ernstig letsel ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren