Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:58:30 Co-melder (inci-03) Flakkeesestraat Rotterdam 173431 Prio Middel Eenheid | Mijnsherenlaan Kazernealarm Brandweer Rotterdam...
dinsdag 18 december 2018
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 18|12

ROTTERDAM - Op klaarlichte dag is dinsdagmiddag op de Essenburgstraat een 16-jarig meisje om het leven gekomen na een schietincident. Een 31-jarige verdachte, een bekende van het slachtoffer, is direct aangehouden. De politie onderzoekt de zaak.


Het schietincident gebeurde dinsdagmiddag net na 13.00 uur in de fietsenstalling van een school aan de Essenburgstraat in Rotterdam-Delfshaven. Een meisje van 16 jaar uit Rotterdam is om het leven gekomen. De verdachte, een 31-jarige man, ook uit Rotterdam, is kort daarna op de Bergselaan aangehouden. De politie startte meteen een onderzoek en ...

1/1

GISTEREN 17|12

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Bij de Groenedijk ter hoogte van de Zuiderbreedte in Capelle aan den IJssel is een auto de IJssel in gereden.

 

Een verkeersregelaar sprong in de Hollandsche IJssel om te helpen maar raakte hierbij vermist. De zoekactie naar de redder is inmiddels gestaakt. De brandweer heeft opgeschaald naar grote hulpverlening en is met 4 duikteams, o.a. van Veiligheidsregio's Haaglanden en Hollands-Midden, ter plaatse.

 

Het scheepvaartverkeer in de Hollandse IJssel is stilgelegd.

 

De bestuurster (75) van het voertuig is helaas overleden. De ...

1/1

GISTEREN 17|12

Bij elk groot incident zoals een brand, ernstig ongeval of vermissing sturen wij een web notificatie. Dit is een push bericht dat automatisch op je computerscherm, tablet of telefoon verschijnt. Zo blijf je op de hoogte van belangrijk 112 nieuws uit je eigen omgeving.

 

Het aanmelden kan via een simpele klik. Je hoeft geen email adres of telefoonnummer op te geven. Klik op de 'alarmbel' in de rechter onderhoek.

 

Nog niet alle browsers ondersteunen deze notificaties. Je kan je alleen aanmelden als je daadwerkelijk de Alarmbel op je scherm ziet.

1/1

ZATERDAG 15|12

ROTTERDAM - De man stak nog net zijn arm om de deur heen, met in zijn hand een vuurwapen. Gelukkig wist de vrouw de deur dicht te krijgen. De overvaller rende weg in de richting van de Kempenaerstraat en de Talmastraat. De politie roept getuigen op om zich te melden.


Een mevrouw parkeerde vrijdagavond rond 22.45 uur haar auto op de Groen van Prinstererstraat in Rotterdam-Noord. Ze zag toen een man bij wie ze geen goed gevoel kreeg. Hij leek haar te volgen. Eenmaal thuis aangekomen, opende ze haar deur en wilde snel naar binnen gaan. Het lukte de man om nog net zijn arm tussen de deur te ...

1/1

VRIJDAG 14|12

ROTTERDAM - Drie mannen met een mes overvielen vrijdagavond een maaltijdbezorger op de grens van Rotterdam en Capelle aan den IJssel. Zij gingen na de overval op het Kalundborgerf lopend vandoor richting het Schollebos. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen.


De overvallers, waarvan de kleinste zo'n 1.75m en de grootste zo'n 1.85m was, waren alledrie in het zwart gekleed en droegen bivakmutsen. Ze bedreigden de bezorger met een mes. Nadat de bezorger zijn geld had afgegeven, gingen de overvallers er lopend vandoor richting het Schollebos.

 

Heeft u tussen ...

VANDAAG 18|12

ROTTERDAM - Oplettende buren, die herrie hoorden bij de woning naast hen, belden maandagavond direct de politie. Zo kon een 23-jarige woninginbreker op heterdaad worden aangehouden.


Rond half acht werd door vier man ingebroken in een woning aan de Digna Johannaweg. Gealarmeerde agenten zagen drie inbrekers vluchten vanuit de tuinpoort.

 

Direct werd de achtervolging in gezet. Op het Woutertje Pieterspad werd een 24-jarige man uit Utrecht aangehouden. Het onderzoek naar de overige inbrekers wordt voortgezet.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen ...

VRIJDAG 14|12

ROTTERDAM - Een pizzeria aan de Pieter de Hoochweg is vrijdag aan het begin van de avond overvallen door drie mannen met een mes. De medewerkster liep bij de overval een steekwond aan haar hand op. Korte tijd na de overval werden in de omgeving drie mannen aangehouden die voldeden aan het opgegeven signalement.


De melding kwam 17.41 uur bij de politiemeldkamer binnen. De medewerkster die behandeld werd door een ambulance aan de verwonding aan haar hand, kon de agenten een beschrijving geven van de drie mannen die haar zojuist met een mes hadden bedreigd en verwond.

 

Even voor ...

Agenda

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand