P2000 Rotterdam

Alle 112 meldingen uit Rotterdam bestemd voor de brandweer, ambulance, politie, lifeliner en andere 112 hulpdiensten die vandaag zijn verstuurd zijn te vinden op deze P2000 pagina. Deze 112 monitor wordt real-time bijgewerkt vanuit het P2000 netwerk en is dus altijd up-to-date.

Datum
Tijd
Melding
Prio
Eenheid
Vandaag
00:13:49
2 Ongeval wegvervoer materieel President Rooseveltweg Rotterdam ICnum 168440
Onbekend
Politie

Vandaag - 00:13:49

2 Ongeval wegvervoer materieel President Rooseveltweg Rotterdam ICnum 168440

Prio: Onbekend - Politie


112 Meldingen Rotterdam

P2000 is een netwerk waar de Nederlandse hulpdiensten zoals politie, brandweer en ambulance gebruik van maken. Op deze P2000 Rotterdam pagina kan je zien waar de ambulance of brandweer naar toe gaat en wat er aan de hand is, bijvoorbeeld een ongeval of een brand.

C2000 is het communicatiesysteem voor de hulpdiensten. C2000 is in tegenstelling tot P2000 gecodeerd. Politie, brandweer, ambulancediensten, onderdelen van het ministerie van Defensie en daaraan gekoppelde organisaties gebruiken het digitale systeem voor hun mobiele spraak communicatie.

Rotterdam valt onder de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. De veiligheidsregio bestaat uit de gemeenten Albrandswaard, Barendrecht, Brielle, Capelle aan den IJssel, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Maassluis, Nissewaard, Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Westvoorne.

De veiligheidsregio is gevestigd in het World Port Center op de Wilhelminapier. Hierin is ook de centrale meldkamer gevestigd waar de 112 meldingen uit de regio binnen komen.

Nederland telt 25 veiligheidsregio’s. Het verzorgingsgebied van de VRR telt 1,2 miljoen inwoners, verspreid over 862 km2. Qua inwoneraantal is het de grootste veiligheidsregio van Nederland. Verder huisvest de regio een van de grootste havens ter wereld en de luchthaven Rotterdam – The Hague Airport. In het gebied zijn ook veel (petro)chemische bedrijven gehuisvest. Via de complexe infrastructuur van snelwegen, tunnels, spoorwegen en pijpleidingen worden tal van gevaarlijke stoffen vervoerd.

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.