Logo 112Rotterdam

Redactie ongeval 0 reactie(s) za 23 oktober 2021, 16:06

Automobilist (26) helpt gecrashte vrouw op de A16 in Rotterdam en wordt daarna zelf aangereden

ROTTERDAM – Een 26-jarige man uit Lopik is op 23 oktober zwaar gewond geraakt toen hij op de snelweg A16 bij Rotterdam werd aangereden.

Even voor 3.30 uur verloor een 23-jarige vrouw uit Capelle aan den IJssel in haar Opel op de A16 de macht over het stuur. Ze raakte de vangrail en kwam daarna op de snelweg zelf weer tot stilstand.
De bestuurder van een andere auto, een Volkswagen, zag het ongeval en besloot te stoppen om de bestuurster te helpen. Hij parkeerde zijn VW voorbij de Opel en stapte met zijn medepassagiers uit. De bestuurder van een derde auto zag de situatie op de snelweg mogelijk niet goed of te laat, want hij botste op de Opel én de Volkswagen en reed vervolgens een van de uitgestapte inzittenden van de Volkswagen aan. De gewonde man is met spoed naar een ziekenhuis gebracht.

Agenten van Team Verkeer onderzoeken de toedracht en hebben alle auto’s voor onderzoek in beslaggenomen. Vast staat al wel dat bij de niemand sprake was van alcohol- of drugsgebruik.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.