Redactie misdaad 0 reactie(s) ma 06 december 2021, 17:06

Man aangetroffen op de Brede Hilledijk met steekwond in zijn borst

Laatste update: 1 jaar geleden

ROTTERDAM – Op zaterdagmiddag 4 december rond 15.45 uur werd een man gewond op straat aangetroffen met een steekwond in zijn borst. De volgende dag kon een verdachte aangehouden worden. Om erachter te komen wat er zich heeft afgespeeld, is de politie op zoek naar getuigen.

Rond 15.45 uur kregen agenten een melding van een steekincident aan de Brede Hilledijk in Rotterdam. Daar troffen zij het slachtoffer gewond aan op straat met een steekwond in zijn borst. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd voor behandeling. De volgende dag kon een 51-jarige man uit Rotterdam aangehouden worden. Zijn rol en betrokkenheid bij het steekincident wordt onderzocht.

Om er precies achter te komen wat er heeft afgespeeld voor het steekincident, gaat het onderzoek van de politie verder. Daarom zoekt de politie getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u camerabeelden die het onderzoek verder kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via een van de onderstaande mogelijkheden.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.