Redactie misdaad 0 reactie(s) do 23 februari 2023, 15:32

Jongen (14) opgepakt na neersteken Poolse automobilist tijdens onenigheid

ROTTERDAM – De politie in Rotterdam heeft een 14-jarige jongen uit Rotterdam op 15 februari opgepakt. Hij zou op 12 februari in Rotterdam-Zuid een 28-jarige automobilist uit Polen hebben neergestoken.

Het steekincident gebeurde op de Dreef in Rotterdam Zuid. Kort voor de steekpartij zou de Pool zijn auto op de Dreef hebben stilgezet en daar in contact met een groepje jongeren zijn gekomen. Kennelijk ontstond onenigheid tussen de automobilist en groep, waarbij een van de jongeren de man neerstak. Het slachtoffer wist nog naar de Lede te lopen, waar ambulancepersoneel en een mobiel medische team zich over hem ontfermden. De man was aanspreekbaar en is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

De 14-jarige jongen meldde zich een paar dagen zelf bij de politie en werd direct aangehouden. Hij zit nog vast en de politie zet het onderzoek voort.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.