Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:16:54 Ambu 17134 Li,5 Hoogvliet Rotterdam Hoogvl Bon 80359 Prio Hoog Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-134
donderdag 02 juli 2020

TOP NIEUWS

GISTEREN 01|07

ROTTERDAM - Woensdagmiddag 1 juli is een containerschip tegen de Willemsbrug - S123 in Rotterdam aangevaren. De aanvaring met de brug vond volgens 112 Meldingen Rotterdam omstreeks 12:45 uur plaats.

 

Het schip verloor na de botsing een aantal containers die in het water terecht zijn gekomen. De laatste container wordt op dit moment nog geborgen. Ook is er door de klap schade aan de brug ontstaan en is de brug afgesloten voor het verkeer.

 

De politie heeft de toedracht van de botsing in onderzoek.

...
1/1

DINSDAG 30|06

VLAARDINGEN - Als de 51-jarige bewoner van een woning aan de Maassluisedijk in Vlaardingen 's middags thuis komt van het sporten, overloopt hij een inbreker. Hij pakt deze vast, maar dan blijkt er een tweede inbreker te zijn. Deze heeft een breekijzer en dreigt richting de bewoner. Na een schermutseling waar ook de hond zich mee bemoeit, weet de tweede inbreker te ontkomen. De eerste wordt aangehouden. De inbrekers staan op beeld en de politie is nog op zoek naar de tweede inbreker, de man met de rode jas.

 

De bewoner gaat dinsdag 7 januari 2020 's morgens de deur uit om te ...

1/1

MAANDAG 29|06

ROTTERDAM - Als een scooterrijder verhaal gaat halen bij de inzittenden van een auto die hem zojuist afsneden, richt één van de inzittenden een vuurwapen op hem. Uiteindelijk slaan ze de man zo hard met het wapen op zijn hoofd dat hij een gat in zijn voorhoofd heeft. De inzittenden van de auto worden later in Pijnacker aangehouden.


Het slachtoffer reed op zijn scooter over het Hofplein toen een auto hem afsneed. Geschrokken riep de scooterrijder naar de auto: "Wat doe je?!". De inzittenden van de auto gebaarden de scooterrijder om hen te volgen. Om de inzittenden te kunnen aanspreken ...

MAANDAG 29|06

ROTTERDAM - Zondagavond 28 juni rond 23.20 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Maashaven Zuidzijde in Rotterdam.

 

Een personenauto is door onbekende oorzaak te water geraakt. Een persoon is door omstanders uit het water gehaald en met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een traumateam was ter plaatse om de ambulance medewerkers te ondersteunen.

 

De opgeroepen brandweer is met duikers een zoekslag in het water aan het maken. Ook wordt met een boot gezocht naar mogelijk meer slachtoffers.

1/1

ZONDAG 28|06

ROTTERDAM - Een 13-jarige jongen uit Rotterdam meldde zich zondagmiddag met een steekwond bij een ziekenhuis. Vermoedelijk is hij kort ervoor in winkelcentrum Zuidplein gestoken met een mes. De politie zoekt de vermoedelijk ook minderjarige betrokkenen en spreekt graag met getuigen.


Even voor 16:00 uur liep de jongen het ziekenhuis aan de Montessoriweg binnen. Hij was aanspreekbaar en is voor behandeling opgenomen. Kort ervoor zou hij zijn gestoken in winkelcentrum Zuidplein, waarbij vermoedelijk twee eveneens minderjarige jongens betrokken waren. Wat voorafging aan het steekincident ...

GISTEREN 01|07

ROTTERDAM - In de nacht van 13 juni raakte bij een schietincident op de Hillelaan in Rotterdam Zuid een 32-jarige Rotterdammer gewond. Goed recherchewerk leidde de politie naar de verdachte. Een 28-jarige man uit Rotterdam werd zondagavond aangehouden. Hij wordt morgen voorgeleid.


Het was even na 1.00 uur in de nacht toen er schoten klonken op de Hillelaan. Politie was er snel en trof het 32-jarige slachtoffer met een schotwond in zijn been. De mogelijke verdachte rende weg in de richting van de Rijnhaven.

 

Meteen is de omgeving uitgekamd door meerdere eenheden, maar helaas ...

DINSDAG 30|06

ROTTERDAM / SCHIEDAM - In een lopend drugsonderzoek van het Openbaar Ministerie heeft de Dienst Regionale Recherche van politie eenheid Rotterdam vandaag zeven verdachten aangehouden in Rotterdam en Schiedam, en hebben meerdere doorzoekingen plaatsgehad.

 

Het gaat om een 36-jarige man uit Schiedam, vier mannen in de leeftijd van 25 tot en met 52 jaar uit Rotterdam en twee mannen van 28 en 32 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats.

 

Doorzoekingen
Bij de doorzoekingen zijn onder meer exclusieve designeritems, negen auto's, een motor en grote geldbedragen in beslag ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren
 

Headlines

Moet de brandweer een rekening sturen voor een inzet?
Aantal stemmen:
  10273
13%
  Nooit!

3%
  Altijd

85%
  Alleen dienstverlening op verzoek

ROTTERDAM 24Webvertising