Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 05:34:58 (dia: ) Ambu 17163 Grienderwaard 3078NK Rotterdam Rottdm Bon 108553 Prio Hoog Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-163
maandag 19 augustus 2019
 
TOP NIEUWS

VRIJDAG 16|08

ROTTERDAM - Op vrijdag 16 augustus zijn de hulpdiensten rond 18:00 uur gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Dordtselaan in Rotterdam. De brandweer schaalde op naar 'middelbrand'.

 

Er woedde een kleine brand in een portiek. Vanwege de stank en de rook werd de portiek met een aantal woningen ontruimd. De bewoners werden buiten opgevangen. De brandweer was snel met twee blusvoertuigen en een ladderwagen ter plaatse en heeft het brandje geblust en de portiek geventileerd.

 

Wat er precies brandde of hoe dit kon ontstaan is niet bekend. Niemand raakte bij de brand gewond.

...
1/1

VRIJDAG 16|08

ROTTERDAM - Op de Nieuwe Maas in Rotterdam is een aantal personen te water geraakt na een aanvaring tussen twee vaartuigen. Het scheepvaartverkeer is stilgelegd. De aanvaring gebeurde ter hoogte van het Antwerpse Hoofd.

 

Het is nog steeds onduidelijk hoeveel personen aanwezig waren op beide vaartuigen. Getuigen worden bevraagd om hier duidelijkheid over te krijgen.

 

Watertaxi's en andere vaartuigen hebben geholpen om mensen snel uit het water te krijgen.

 

Brandweer, politie, en vele ambulances zijn ter plaatse. Er is ook een traumahelikopter uitgerukt. ...

1/1

VRIJDAG 16|08

ROTTERDAM - Tot twee keer toe probeerde een Schiedammer (31) aan de politie te ontkomen in de nacht van donderdag op vrijdag. De eerste keer vonden agenten het te gevaarlijk om in het centrum van Rotterdam de achtervolging op hoge snelheid voort te zetten. Toen ze dezelfde man bijna twee uur later tegenkwamen na een melding van een ruzie, probeerde de man het opnieuw. Bij zijn vlucht raakte een agente gewond. Even later kon hij worden aangehouden.

 

Donderdagnacht rond 01:24 uur, wilden agenten na een melding van een ruzie op de Hendrick Staetsweg in Rotterdam een persoon ...

1/1

VRIJDAG 16|08

ROTTERDAM - In een woning aan de Narcissenstraat in Rotterdam deed de politie gisteravond een inval. Hierbij hebben de agenten een grote hoeveelheid harddrugs aangetroffen. Een 42-jarige man uit Syrië en 48-jarige Spaanse vrouw zijn aangehouden. In de woning stond niemand ingeschreven.


De politie reageerde op basis van informatie dat er in de woning drugs aanwezig zou zijn. Dit bleek terecht. De drugsvangst bestaat uit vermoedelijk cocaine, ketamine, XTC-pillen, crystal meth en versnijdingsmiddelen. Daarnaast zijn er twee vuurwapens en een groot geldbedrag van enkele tienduizenden ...

1/1

DONDERDAG 15|08

ROTTERDAM - Wat gisteravond begon met een melding van een vuurwapen, eindigde met de vondst van een tas met duizenden euro's. Alle betrokken hoofdrolspelers zagen het politiebureau van binnen: drie van hen in een cel, en drie als getuigen.


Drie mannen sloegen gisteravond vanaf de Chinese Tuin op de vlucht, nadat agenten een melding kregen dat een van hen mogelijk een vuurwapen bij zich had. Twee van hen werden via een speciale benaderingstechniek, die voor gevaarlijke verdachten wordt ingezet, bij de Pruimentuin aangehouden. Nummer drie maakte kennis met de politiehond, die 'm vond in ...

DONDERDAG 08|08

ROTTERDAM - De politie heeft gisteravond twee mannen van 20 en een 21-jarige man aangehouden naar aanleiding van een steekpartij aan de Schiekade. Bij de steekpartij raakte twee jongens van 22 en 17 jaar gewond. Zij liggen nog in het ziekenhuis.

 

Rond half zeven kreeg de politie melding van een vechtpartij op de parkeerplaats achter het tankstation aan de Schiekade. Toen agenten arriveerden bleek het om een steekpartij te gaan waarbij twee slachtoffers waren gevallen. De slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht, beiden liggen nog in het ziekenhuis.

 

Al snel kon de ...

MAANDAG 05|08

ROTTERDAM - Op een bedrijventerrein aan de Abraham van Beyerenstraat in Rotterdam Overschie woedde zondag 4 augustus rond 16.20 uur een brand in een leegstaand bedrijvenpand. Een 14-jarige jongen uit Rotterdam is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij deze brand.


Verschillende brandweereenheden kwamen af op een melding van de brand op het bedrijventerrein. Omstanders hoorde een mogelijke explosie maar de brandweer wist de brand snel te blussen.

 

Omliggende panden hebben geen schade opgelopen. De politie houdt rekening met brandstichting. Een 14-jarige Rotterdammer is ...

Agenda

Zaterdag 07 september

10:00
Hoogezand
 

Headlines

Moet de brandweer een rekening sturen voor een inzet?
Aantal stemmen:
  544
37%
  Nooit!

9%
  Altijd

54%
  Alleen dienstverlening op verzoek

ROTTERDAM 24Webvertising