Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:47:31 Herbez./kazern. (inci-04) Kazerne Mijnsherenlaan Rotterdam Sk33 Prio Middel Eenheid | BR 40.1 Vrijwilligers Brandweer IBZ Zuid Rijnmond
maandag 24 juni 2019
 
1/1
TOP NIEUWS

ZATERDAG 22|06

ROTTERDAM - Aan de Pijperstraat zijn gisteravond rond 23.00 uur twee bewoners van 64 en 70 jaar overvallen door een drietal mannen. Zij dreigden met een vuurwapen en mes. Ze hebben een onbekend geldbedrag gestolen waarna zij op de vlucht sloegen.

 

Wanneer de bel gaat doen de nietsvermoedende bewoners de deur open. Drie in donker geklede mannen dringen zich de woning binnen. Ze bedreigen de bewoners met een mes en vuurwapen. De overvallers grissen wat geld weg. Vervolgens gaan zij er als een speer vandoor en vluchten via de Boezemweg richting de Bosdreef. De politie stelt een ...

1/1

DONDERDAG 20|06

ROTTERDAM - Agenten hielden vanmiddag drie jongens aan na een vechtpartij met knuppels op het schoolplein van een school aan de President Rooseveltweg waarbij ook gestoken is. Een 16-jarige scholier raakte hierbij gewond.


Aanleiding van dit incident ligt vermoedelijk in een rivaliteit tussen tenminste twee verschillende middelbare scholen uit de regio. Gister vond er ook een vechtpartij plaats, dat gerelateerd kan worden aan dit steekincident. Getuigen hebben gemeld dat de jongeren in het bezit zouden zijn van pepperspray, messen en mogelijk zelfs een vuurwapen.

 

Door snel en ...

WOENSDAG 19|06

BOTLEK - Op woensdag 19 juni is door een onbekende oorzaak een vrachtwagen gekanteld op de Droespolderweg bij de Botlek bij Rotterdam. Hulpdiensten zijn met meerdere wagens uitgerukt. Het gaat om een vrachtwagen die stenen vervoerd. De vrachtwagen lekt brandstof.

 

Het ongeval zorgt voor veel hinder voor het verkeer. De afslag Rozenburg is afgesloten voor het verkeer. Het slachtoffer is door de brandweer uit zijn voertuig gehaald.

WOENSDAG 19|06

ROTTERDAM - De moeder van de 26-jarige Mohamed uit Rotterdam meldde zondag 16 juni bij de politie dat zij al een paar dagen geen contact kreeg met haar zoon. De politie stelde een onderzoek in. Omdat een misdrijf niet kan worden uitgesloten, is vandaag een opsporingsteam gestart.


Mohamed is vrijdag 14 juni voor het laatst gezien om 13.00 uur door zijn moeder in de wijk IJsselmonde in Rotterdam-Zuid. Sindsdien ontbreekt van hem ieder spoor. Zijn familie maakt zich ernstige zorgen. Mogelijk had hij 's middags een afspraak in Den Haag. Maar met wie die afspraak was en of die afspraak is ...

WOENSDAG 19|06

MAASSLUIS - In de nacht van dinsdag op woensdag 19 juni heeft er een ongeval plaats gevonden op de rijksweg A20 tussen Vlaardingen en Maassluis, ter hoogte van Maasland.

 

Een automobilist raakte de macht over het stuur kwijt, raakte een busje en kwam tegen de vangrail tot stilstand. De man liep onder meer letsel op aan zijn hoofd en werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De A20 werd kort na het ongeval volledig afgesloten. Verkeer moest de afrit Vlaardingen-West nemen. Beide voertuigen zijn door een berger meegenomen.

VRIJDAG 14|06

ROTTERDAM - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een woning aan de Pietersdijk in Rotterdam-Zuid. Vrijdagmiddag rond half vier bedreigden twee mannen de bewoner in zijn tuin met een vuurwapen.


Het slachtoffer kreeg een klap op zijn hoofd en raakte lichtgewond. De overvallers namen sieraden van het slachtoffer mee en vluchtten in onbekende richting.

De politie stelde een uitgebreid onderzoek in naar de verdachten. Zij werden niet meer aangetroffen.

 

Het regionaal team overvallen zet het onderzoek voort en komt graag in contact met ...

DONDERDAG 13|06

ROTTERDAM - Rechercheurs van het Regionale Overvallen Team van de politie hebben woensdag een 23-jarige man uit Rotterdam aangehouden voor een overval op een hotel. Deze gebeurde maandagmorgen 27 mei in de lobby van het hotel aan het Weena.


De verdachte stond die morgen in de lobby om een flesje drinken te kopen. Hij liep naar de medewerkster achter de balie. Uit het niets trok hij een mes en eiste geld. De hevig geschrokken medewerkster rende meteen weg. De overvaller ging achter haar aan. Zij wist zich gelukkig in veiligheid te stellen. De overvaller deed een greep uit de kassalade en ...

Agenda

Zaterdag 03 augustus

11:00
Stroe

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand
 

Headlines

95 euro boete voor appen op de fiets
Aantal stemmen:
  4099
51%
  Prima boete!

24%
  Veel te hoog!

24%
  Veel te laag!

ROTTERDAM 24Webvertising