Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:23:47 (dia: Ja) Ambu 17161 Li,2 Rotterdam Rottdm Bon 64828 Prio Middel Eenheid | Ambulance 17-161

Ambulance 17-161

donderdag 28 mei 2020

1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 28|05

ROTTERDAM - Een groepje jongeren viel maandagavond in Ommoord een mevrouw met een hondje lastig. Een voorbijganger zag het gebeuren en zei er iets van. Ook hij kreeg het voor z'n kiezen. Na een klap in zijn gezicht en een harde trap alarmeerde hij de politie. Twee tieners, van 14 en 15 jaar, zijn aangehouden.


Een mevrouw wandelde maandagavond rond 20.30 uur met haar hondje over de Albert Schweitzerplaats toen zij opeens het doelwit werd van een groepje jeugd. Ze stonden om haar heen en vielen haar lastig. Een voorbijganger zag het gebeuren en greep in. Een 14-jarige jongen uit het ...

1/1

VANDAAG 28|05

ROTTERDAM - Het lijkt een leegstaand pand, een woning aan de Slotstraat in Rotterdam, met een te koop-bord voor het raam. Dinsdagavond 26 mei blijkt niets minder waar. Na een onderzoek en daarop volgende doorzoeking wordt er 270.000 euro cash gevonden. De volle boodschappentas die even daarvoor het pand uit is gedragen, zit vol met cocaïne. Vier mannen zonder vaste woon- of verblijfplaats, in de leeftijd van 22 tot 30 jaar, zijn aangehouden.


Agenten van het Flexteam hebben hun ogen dinsdagavond gericht op een pand aan de Meent, omdat daar mogelijk verdachte zaken zouden plaatsvinden. ...

VANDAAG 28|05

ROTTERDAM - Woensdagavond 27 mei heeft een persoon gedreigd zijn woning op te blazen aan het Slangenburgplein in Rotterdam. Volgens 112 Alarmeringen Rotterdam kwam de eerste melding rond 21:00 uur binnen.

 

De politie nam de melding serieus en heeft de omgeving afgezet. Ook de brandweer werd opgeroepen vanwege explosiegevaar. Om te voorkomen dat de persoon zijn woning vol gas zou laten lopen is de gasleiding afgesloten.

 

Een arrestatieteam van de politie stond paraat om de woning binnen te vallen.

...

GISTEREN 27|05

RHOON - Woensdagochtend 27 mei rond 7.00 uur was een paard in een diepe sloot aan de Rhoonsebaan in Rhoon beland.

 

De benen van het paard stonden volledig onderwater en het dier kon niet meer op eigen kracht de sloot uitkomen. Daarnaast was slootkant erg stijl. Meerdere eenheden van de brandweer, waaronder duikers werden ingezet om het paard te kunnen bevrijden.

 

Helaas mocht alle hulp en het harde werken van de brandweermannen niet meer baten. Het dier is in de sloot overleden.

GISTEREN 27|05

ROTTERDAM - Woensdagmorgen 27 mei rond 10.15 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Kleiweg in Rotterdam.

 

Een personenauto heeft voor het zebrapad een stoplicht geraakt en is op zijn kant tot stilstand gekomen. De inzittenden werden door de brandweer uit de auto bevrijd en vervolgens door het ambulancepersoneel gecontroleerd en overgebracht naar het ziekenhuis. Moeder en zoon kwamen waren naar de tandarts geweest. Onderweg naar huis liet de jongen trots zijn getrokken kies zien. Zijn moeder schrok daar zó van dat ze flauwviel en de macht over het stuur verloor.

 

Het ...

ZATERDAG 23|05

ROTTERDAM - Een 17-jarige Rotterdammer raakte vrijdag 22 mei gewond bij een steekincident. De polite kon al snel twee verdachten aanhouden. Een derde meldde zich later aan een politiebureau.


Omstreeks 22.00 uur kreeg de politie melding van een steekincident in de centrale hal van het NS station aan het Stationsplein. Ter plaatse bleek een jongen van 17 jaar een keer te zijn gestoken. Hij werd ter controle naar een ziekenhuis gebracht. In de directe omgeving hield de politie twee verdachten van 17 en 18 jaar aan. Beide jonge vrouwen worden verdacht van betrokkenheid bij het incident. ...

VRIJDAG 22|05

ROTTERDAM - De politie heeft afgelopen dinsdag en woensdag twee mannen en twee vrouwen in de leeftijd van 25 tot 40 jaar aangehouden die verdacht worden van betrokkenheid bij de ontvoering van een vrouw op 9 februari 2020 in Rotterdam.


De 65-jarige vrouw werd 9 februari 2020 op de Eliotplaats in Rotterdam door inzittenden van een bestelbusje ontvoerd. Direct werd een groot onderzoek gestart door de politie, dat zich in eerste instantie richtte op het terugvinden van de vrouw. Intensief onderzoek door een Team Grootschalige Opsporing wees uit dat ze was meegenomen naar Wormer en daar ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren
 

Headlines

95 euro boete voor appen op de fiets
Aantal stemmen:
  5244
52%
  Prima boete!

24%
  Veel te hoog!

25%
  Veel te laag!

ROTTERDAM 24Webvertising