Logo 112Rotterdam

Redactie algemeen 0 reactie(s) zo 16 oktober 2016, 20:06

Gewonde bij schietpartij op de Polderlaan

Laatst bijgewerkt: dinsdag 08:24 uur

ROTTERDAM – Zondagavond 16 oktober vond er een schietpartij plaats op de Polderlaan in Rotterdam-Zuid. Agenten hielden een man aan als verdachte, en een andere man raakte gewond.

Zondagavond rond 19.30 uur werd er geschoten op de Polderlaan in Rotterdam. Omwonenden hadden zeker zes schoten gehoord. Toen agenten daar aankwamen, vonden ze meerdere hulzen op straat. Wat zich precies heeft afgespeeld op de Polderlaan, moet onderzoek uitwijzen. Er raakte een man gewond door een van de kogels. Het slachtoffer, 22 jaar en afkomstig uit Rotterdam, is overgebracht naar het ziekenhuis. Door meteen met bewoners te praten, kon de politie met hun hulp en die van andere getuigen een verdachte aanhouden. Een man van 22 jaar uit Rotterdam zit vast. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van de schietpartij.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.