Logo 112Rotterdam

Redactie algemeen 0 reactie(s) wo 15 april 2015, 11:30

Donderdag in ‘Bureau Rijnmond’

Laatst bijgewerkt: dinsdag 17 aug 2021 om 08:13 uur

ROTTERDAM – In ‘Bureau Rijnmond’, het regionale opsporingsprogramma op TV Rijnmond, tonen politie en justitie beelden van verdachten van misdrijven. In deze 15e aflevering vragen we de hulp van de kijkers bij de volgende zaken:

 

Dodelijk schietincident in Ridderkerk
Op tweede Paasdag 2015 (6 april jl) is een onbekende man doodgeschoten aan het Seringenplantsoen in Ridderkerk. De politie heeft een aantal vragen aan de kijkers.

 

Woninginbraken:
In Schiedam zijn uit een aantal nieuwbouwwoningen aan de Willem Passtoorsstraat verwarmingsketels gestolen. De schade is groot.

 

Yasmeen:
De politie vraat opnieuw aandacht voor de moord cq doodslag op de Rotterdamse Yasmeen Dad.

 

Schietincident Bergselaan:
Op 6 april jl, ongeveer 21.15 uur, raakte aan de Bergselaan een 20 jarige Rotterdammer ernstig gewond en huizen beschadigd door kogels uit een vuurwapen. De politie heeft ook in deze zaak een aantal vragen aan de kijkers van Bureau Rijnmond.

 

‘Bureau Rijnmond’ is donderdagmiddag rond half zes te zien op RTV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.