Logo 112Rotterdam

Redactie algemeen 0 reactie(s) wo 29 april 2015, 15:44

Donderdag in ‘Bureau Rijnmond’

Laatst bijgewerkt: dinsdag 08:13 uur

ROTTERDAM – In ‘Bureau Rijnmond’, het regionale opsporingsprogramma op TV Rijnmond, tonen politie en justitie beelden van verdachten van misdrijven. In aflevering 17 vragen we de hulp van de kijkers bij de volgende zaken:

 

(Vermoedelijk) moord/doodslag
Op woensdag 22 april werd in de Nieuwe Waterweg nabij Rozenburg het stoffelijk overschot van de 41-jarige Stuart Markiet aangetroffen. Deze Schiedammer was sinds 6 april 2015 vermist. Sectie heeft uitgewezen dat hij vermoedelijk door een misdrijf om het leven is gekomen. Het onderzoek van de politie is in volle gang.

 

Poging doodslag
Op 11 maart jl. om ongeveer 20.45 uur werd op station Blaak een man bijna voor een aankomende trein geduwd. E.e.a gebeurde op perron 3 in de richting Barendrecht. De verdachte rende na het incident weg naar de centrale hal van station Blaak. Deze zaak werd al eerder in Bureau Rijnmond getoond, maar de politie is nog steeds op zoek naar de verdachte.

 

Datzelfde geldt voor de volgende drie zaken.

 

Openlijke geweldpleging
Op 24 januari jl. werd een 32-jarige Rotterdammer beroofd van een geldbedrag wat hij kort daarvoor in een casino had gewonnen. In ‘Bureau Rijnmond’ worden opnieuw beelden getoond van de verdachten.

 

Zakkenrollerij
Een dame, 84 jaar oud en slecht ter been, doet op 17 januari 2015 boodschappen bij een supermarkt aan de Lange Kerkstraat in Schiedam. Voor haar rollator heeft ze een karretje met een grote boodschappentas waar haar handtas in zit. Na het afrekenen van haar boodschappen loopt de vrouw naar de inpaktafel. Daar ziet zij iemand naar haar tas lopen die haar tas wil pakken. Ze is hem net voor en hangt haar tas aan haar rollator. Later komt zij er achter dat er toch een bankpas is verdwenen en dat er geld van haar rekening is afgeschreven.

 

Straatroof
Op zaterdag 4 oktober wordt bij de lift van metrostation Dijkzigt een man beroofd van zijn ketting. Nadat de dader de ketting van de nek van het slachtoffer heeft getrokken, rent hij weg in de richting van de Saftlevenstraat.

 

‘Bureau Rijnmond’ is donderdagmiddag rond half zes te zien op RTV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.