Logo 112Rotterdam

Redactie algemeen 0 reactie(s) wo 22 april 2015, 12:58

Donderdag in ‘Bureau Rijnmond’

Laatst bijgewerkt: dinsdag 08:13 uur

ROTTERDAM – In ‘Bureau Rijnmond’, het regionale opsporingsprogramma op TV Rijnmond, tonen politie en justitie beelden van verdachten van misdrijven. In aflevering 16 vragen we de hulp van de kijkers bij de volgende zaken:

 

Brand buurthuis (herhaalde oproep)
In Rotterdam-Kralingen brak zaterdag 14 februari brand uit in een buurthuis aan het Vredenoordplein. De brand is vermoedelijk aangestoken. Een mogelijke verdachte is daar in de buurt door getuigen gezien en is ook te zien op camerabeelden. Kunt u ons meer informatie geven over deze man?

Beroving in Zwijndrecht.

 

Twee jongens werden zaterdagmiddag 31 januari in Zwijndrecht beroofd door vijf jongeren die hen al volgden vanaf Rotterdam, Centraal Station. Zij werden geschopt en geslagen. Na een zoektocht van de politie en de slachtoffers konden twee daders aangehouden worden, drie anderen wisten te ontkomen. Wie herkent de daders op de camerabeelden?

 

Babbeltruc
Op slinkse wijze is een 77-jarige man in zijn woning in de Dahliastraat in Rotterdam beroofd van zijn portemonnee door een man die zich voordeed als de ‘nieuwe huismeester’. De politie wil graag weten wie de verdachte herkent op de camerabeelden en wellicht zijn er kijkers bij wie hij ook heeft aangebeld.

 

Moord Ridderkerk (herhaalde oproep)
De politie vraagt nogmaals aandacht voor het schietincident aan het Seringenplantsoen in Ridderkerk. Op maandagavond 6 april werd daar een man doodgeschoten. Wie heeft mogelijk meer informatie over deze zaak?

 

Overval
De eigenaren van een snacksalon aan de Baarlandhof in Rotterdam, werden vrijdagavond 16 januari na sluitingstijd overvallen door twee gewapende mannen, toen zij met hun zoon wilden wegrijden. De politie wil heel graag weten wie de daders herkent of wie getuige is geweest van deze brute overval.

 

‘Bureau Rijnmond’ is donderdagmiddag rond half zes te zien op RTV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.